banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Mehmet Akyürek esnafın sorunlarını dinledi
Vatandaşların sorunları ile ilgilendiklerini kaydederek, tüm kurumlarla yaptıkları ortak çalışma ile mevcut yaraların iyileştirilmesi için çalıştıklarını söyledi.
Milletvekili Mehmet Akyürek, 2012 yasama yılının sona ermesi nedeniyle geldiği memleketinde beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Urmak ve İl Yönetim Kurulu üyesi Said Aydın  ile birlikte esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kuyumcu esnaflarına ziyarette bulunan ve esnafların sorunlarını dinleyen Vekil Akyürek,konu ile ilişkin çalışmalar başlatmak için yanına bazı notlar aldı.Yaklaşık iki saat süren esnaf ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa’nın esnaflarından memnun kaldığını dile getiren Akyürek,onlara Şanlıurfa için tasarlanan projeler hakkında bilgi verdi.
Esnaf ziyaretlerinde bulunan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek Urfa esnafının açık gönlü olduğunu belirterek, “Urfalıların bakış açıları çok değişik,hükümete yönelik bakış açıları bam başka.Yani Urfa’yı gezip görmeye gelenler bir daha geleceklerine dahil söz veriyorlar.Çünkü bu sıcak iklimde insanların bir birine olan davranışını,ucuzluğu,kaliteyi görüyorlar ve bunlardan memnun kalıyorlar.Elbette ki Urfa bir markadır.Vatandaşlar ellerinden geldiği kadar yatırım yapsınlar umuyorum ki yaptıkları yatırımın karşılığını fazlasıyla alırlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.