banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Meclis Genel Kurul'unda bir ilk!

AK Parti İstanbul Milletvekili Nimet Baş, TBMM Genel Kurulu'na "pantolon"la geldi.

Üzerindeki beyaz pantolonla salona giren Baş'ı kimse fark etmedi. Kapıdaki güvenlik görevlileri, salona pantolonla girmek isteyen vekilleri engelliyor. Milletvekili Baş, kuliste vekil arkadaşlarının ilgi odağı olunca gazeteciler de olayı fark etti.

'KASITLI YAPMADIM'

Habertürk'ün haberine göre Uçaktan henüz indiğini, aceleyle yoklamaya yetişmek için geldiğini anlatan Baş, kasıtlı olarak yasağı delmek için salona girmediğini söyledi. Baş, yoklamanın ardından kulisten ayrılırken, üzerini değiştirip geri geleceğini belirtti. Siyah uzun bir hırka altında beyaz pantolonuyla ilgi odağı olan Baş, "Bizim arkadaşlar fark etmese kimse farketmeyecekti" diyerek AK Partili arkadaşlarına sitem etti.
TBMM İçtüzük Uzlaşma Komisyonu, kadın vekillerin, "etek-ceket ve pantolon" giyilebilmesine ilişkin düzenleme üzerinde uzlaşma sağlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.