banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Masum Türker; Erdoğan suikaste uğradı
DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe'nin de bulunduğu toplantıda konuşan DSP Genel Başkanı Masum Türker, Türkiye gündemini değerlendirdi.

Türker, Türkiye'nin Suriye ile savaşa zorlandığını, geçmişte merhum DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit'in hastalığının iyileştirilmemesi gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da suikast yapılabilceğini ileri sürdü. Masum Türker, şöyle dedi: "Dış politika çok önemli bir noktaya gelmiştir. Özelikle biz Demokratik Sol Partililer olarak geçmişte biz Irak olayını yaşadığımız için Suriye dolayısıyla Başbakanın bizzat kendisi bile tehlike altındadır. Çünkü dış güçler özelikle ABD, Suriye işinin Türkiye tarafından halledilmesini istemektedirler. Türkiye'nin, bir Müslüman devlete karşı savaş ilan etme noktasına gelmesi için her türlü baskıyı yapıyorlar. Bu konunun Başbakanımızın hasta olduğu bir tarihe gelmesini de biraz manidar buluyoruz." dedi. 

Türker, merhum Ecevit'in de ABD'nin Irak'a müdehale istiğini geri çevirdiği için iyileştirilmesinin geciktirildiğini ileri sürdü. Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.