banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Mahmut Kırıkçı'dan teşekkür

Kırıkçı yaptığı açıklamada; "30 mart yerel seçimlerinde, birikimlerimizi ve tecrübelerimizi  Şanlıurfa ya hizmet olarak aktarma adına büyük Türkiye’nin büyük partisi olan Akparti de Haliliye aday adayı olarak bizlerde bu demokratik yarışa katıldık. İpi göğüslemenin nasip olmadığı bu demokratik yarışın, Akparti ye, Şanlıurfa ya ve tüm Türkiye ye hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Bu demokratik yarışta; hiçbir yanlışa meyletmeden, erdemliliğin, olgunluğun ve centilmenliğin çizdiği çerçeveyi aşmadan, manevi ve ahlaki öğretilerimizin sınırlarına sadık kalarak bu aday adaylığı sürecini tamamlamamız bizim en önemli kazanımımızdır. Bu süreçte aynı hassasiyeti taşıyarak seçim kampanyasını yürüten tüm aday adayı arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.

Ancak bu dönemde, şahsıma yönelik olarak, bazı kirli odakların ortak organizasyonları ile,  kamuoyunda ve vicdanlarda maya tutmayan, karşılık bulmayan ve hatta şiddetle tepki gören ve siyasi etiğe sığmayan çeşitli girişimlerde bulunulmuştur. Siyasetin seviyesini ayaklar altına almaya çalışan bu dürüstlük fukaraları, ahlaksızlıklarıyla yüz kızartacak kadar basitleşmiş bu şahsiyet yoksunları, nezih Şanlıurfa toplumuna yakışmamıştır. Toplum hissiyatında ve vicdanında şiddetle kınanmıştır. Haklarında suç duyurusunda bulunduğumuz bu karanlık odakları ayrıca  Allahın adaletine havale ediyoruz.

Bu aday adaylığı süreci sonunda adaylık nişanesini alan tüm aday arkadaşlarımızın başkanlık mazbatalarını da alacaklarına tüm içtenliğimizle inanıyor ve desteğimizle yanlarında olacağımız tüm başkan adaylarımıza da bu önemli yarışta ayrıca başarılar diliyoruz.

Adaleti ve kalkınmayı kendine temel ilke edinen, millet devlet içindir anlayışı yerine devlet millet içindir anlayışını geliştiren, insan odaklı siyasetin tek adresi olan partimizde aday adaylığım sürecinde tüm adaylara eşit mesafede durarak, bizlere ilgi ve desteğini esirgemeyen başta,

Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e

Şahıslarında ayrı ayrı olmak üzere tüm Milletvekillerimize,

İl Başkanımıza, il teşkilatımıza, hanım ve gençlik kollarımıza,

İlçe başkanlığımıza, ilçe teşkilatlarımıza, hanım ve gençlik kollarımıza,

Tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek odalarımıza, sendikalarımıza ve başkanlarına,

Tüm toplum ve kanaat önderlerimize,

Basın kuruluşlarımıza ve güzide temsilcilerine,

Her zaman yanımızda olduklarını ifade ederek bizimle beraber olan, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, bütün dinamiklerin temel taşı olan tüm kamuoyuna, Şanlıurfalı hemşehrilerimize ve dostlarımıza tüm içtenliğimizle teşekkür ediyoruz.

Son olarak; ‘’Bu dava, insanların kendi beklentilerine kurban edilmeyecek kadar büyük ve değerlidir.’’ anlayışıyla,  Ak hizmet için, Ak kadrolarla,  Akparti çatısı altında,  ‘’Durmak yok yola devam’’ diyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.