banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Urfa Haber

Mahmut Kırıkçı kararını verdi, Haliliye Aday adayı oldu VİDEO

Mahmut Kırıkçı; “15 Yıllık siyasi tecrübemle yeni vizyon ve yeni yapılanma ile Haliliye’ye hizmet etmek istiyorum” dedi.

15 Yıl Belediye Başkan yardımcılığını yapan Mahmut Kırıkçı; “Yeni Büyükşehir yasası adeta bir devrim niteliği taşıyor. Önümüzdeki süreçte hem büyükşehir hemde ilçelerde çok çeşitli ve zengin hizmet ağı olacak. Geçmişimizi, birikimimizi,, tecrübemizi bu süreçte halkın hizmetine sunmak amacıyla böyle bir yola çıkarak bu kervana katıldık. Allah bu hizmet kervanında bizleri muvaffak etsin. Bu bir hizmet yarışı. Bu yolda bir çok aday olacak. Adayların olması kentimiz ve insanlarımız için bir şanstır” dedi.


HALİLİYEYİ ŞEHRİN ANA AKSIDIR

Haliliye şehrin ana aksını oluşturan ilçemizdir. Üç tane yeni ilçemiz oldu. Karaköprü oturmuş bir düzeni var. Eyyübiye ve Haliliye ise sıfırdan kuruluyor. Bizde tercih olarak Haliliye’yi tercih ettik. Bir diğerine tercih değil, sadece bir tercihtir. Allah hayırlısını nasip etsin. Nitelikli adayların çok sayıda çıkması şehrin kalkınmasına vesile olur. Şanlıurfalı hemşehrilerimden hem destek hem dua talep ediyorum” dedi.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Mahmut Kırıkçı’ya başarılar dileyerek “İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.