banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor

Mahmut Kırıkçı adaylık başvurusunda bulunacak

 

Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Yardımcılarından Ziraat Mühendisi Mahmut Kırıkçı’nın Haliliye Belediye Başkanlığına aday adaylığı ile ilgili çalışmalara başladığı öğrenildi.

20 Yıllık Belediyecilik Tecrübesiyle şehri tanıması ve problemlerini bilmesi noktasında kabul gören, 15 Yıllık Belediye Başkan Yardımcılığı deneyimiyle Mahmut Kırıkçı’nın Haliliye’ye aday adaylığı Kamuoyu ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından olumlu karşılandı.

Şanlıurfa da sevilen ve bilinen bir aileden gelen Mahmut Kırıkçı, aktif ve istikrarlı siyasi duruşuyla özelikle Şanlıurfa İlinin başta yeşillenmesi ve çevre düzenlenmesiyle birlikte birçok projede imzası bulunuyor.

Adalet ve Kalkınma Partisinin Ankara da ki kurmaylarıyla da görüştüğü ve kulislerden sızan bilgilere göre bu görüşmelerinde olumlu geçtiği bildirildi. Kamuoyu desteği için kanaat önderleriyle görüşmelere başlayan Kırıkçı’nın yakın zamanda Parti Genel merkezi ile tekrar görüşerek aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.