banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Mahmut Kaplan, Urfa'ya hizmete kendimi adadım

Şanlıurfa Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hanifi Ağır ve beraberindeki heyetle beraber, Olay gazetesi Yazı işleri Müdürü Celal Çiftçi ile bir süre sohbet etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kaplan, kendisinin hiçbir zaman Şanlıurfa’dan kopmadığını ifade ederek, Her hafta Şanlıurfa’nın tüm ilçelerini ve köylerini ziyaret ettiğini belirtti.

 

Kaplan şunları söyledi: “Ben Milletvekili olsam da olmasam da benim kalbim hep Şanlıurfa’nın gelişip büyümesinden yana. Bunun için ben hiçbir zaman Şanlıurfalı hemşerilerimden ayrılmadım. Hep onların yanında oldum. Her hafta arkadaşlarla birlikte ilçeleri, köyleri ziyaret ettik. Hep onlarla olduk. Vatandaşlarımın sorunlarını dinledim. Çözüm bulmak için elimizden neler geliyorsa yapmaya çalıştık. Ben Şanlıurfalı halkımla birlikte bu yolda yürüdüm ve onlarla birlikte yoruldum.”

 

Mahmut Kaplan, Milletvekili olduğu dönemde Şanlıurfa için yaptığı bazı projeleri şöyle sıraladı:

 

-Şanlıurfa’nın gündeminde olmadığı halde doğalgazın gelmesini sağlandı.

 

-Suruç ovası sulama Projesi’nin başlanması sağlandı.

 

-GAP – Halep demiryolu Projesi’ni hayata geçirdi.

 

-Suriye sınırının mayınlardan temizlenerek organik tarım amaçlı kullanılması Projesi’ni hayata geçirdi.

 

-Suriye sınır kapılarının (Mürşitpınar ve Akçakale) açılması ve serbest ticaret merkezlerinin kurulması Projesi’ni hazırladı.

 

-Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırma amaçlı giyim atölyesi projesi’ni hayata geçirdi.

 

-Tektek dağlarının milli park statüsüne alınması Projesi’ni ilk o başlattı.

 

-Ceylanpınar göçerlerinin iskan edilmesi Projesi’nin öncülüğünü yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.