banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mahmut Kaplan oğlunu evlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Partisinin Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen “Siyaset Akademisi” adlı çalışma ve 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekillerinden Mahmut Kaplan’ın oğlu Ahmet Kaplan’ın düğününe katılmak için Şanlıurfa’ya geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili İhsan Gündüz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan, 22. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Niyazi Özcan, 22. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili Fevzi Erdilek, 22. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Abdulbaki Türkoğlu ile birlikte Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ilk olarak, Utga City (Mozaik AVM) nikah salonunda AK Parti programına katıldı.

 

Burada CHP’nin Başörtüsü konusundaki tutumunu eleştiren Çelik “CHP siyaseti samimi olmayan bir çizgi ile karşımıza çıkıyor. Referandum öncesi ‘Biz Başörtüsü sorununu çözmeye hazırız’ diyerek karşımıza çıktı. Bizde referandumdan sonra CHP ile yan yana gelerek başörtüsü sorununun çözümü için konuştuk. Bu kez CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ‘İlköğretimde okullara türban girilmemesi yönünde bize söz verirseniz biz bu sorunu çözmeye hazırız’ dedi.

 

Kılıçdaroğlu ve CHP kim oluyor da biz onlara garanti vereceğiz. Biz ancak ve ancak halka söz veririz” dedi. Çelik ve beraberindeki birçok milletvekili daha sonra 22 Dönem Şanlıurfa Milletvekillerinden Mahmut Kaplan’ın oğlu Ahmet Kaplan’ın düğün yemeğine katılmak için Suruç ilçesine bağlı Ziyaret köyüne geldiler. Burada 3 bin kişi tarafından karşılanan bakan ve beraberindekiler dev kazanlarda hazırlanmış düğün yemeğinden yiyerek vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Şanlıurfa Milletvekillerinden sadece Seyit Eyyüpoğlu’nun katıldığı davette AK Parti Genel başkan Yardımcısı Hüseyin Çiçek daha sonra köy içersinde bulunan bir türbeye giderek burada dua etti. Çelik davetin ardından karayolu ile Gaziantep’e geçti.

ŞAHİN öZNUR / SEMBOL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.