banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Mahmut Kaçar'a önemli görev

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'a Partisinden önemli bir görev verildi. Ak Partinin yapılan 4.Büyük olagan kongresinden sonra, Partide önemli değişikliler yaşanmaya devam ediyor.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yönetim kadrosunu tamamladı.

Parti yönetimin en önemli görevlerinden birisi olan teşkilat İşleri Başkan Yardımcılğına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, getirildi. Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in altı yardımcısından birisi Kaçar oldu.

4.Bölgeden sorumlu olacak olan Milletvekili Kaçar'ın Sağlık-sen Genel Başkanı iken, teşkilattaki başarısının göz önünde bulundurularak, bu göreve getirildiği düşünülüyor.

Kaçar,aralarından Adana,Gaziantep, Mersin, Kayseri ve Maraş gibi Büyükşehir' İlleri olmak üzere, 14 İl, bu İl'le bağlı ilçe ve Belde teşkilatlarının tamamından sorumlu tek yetkili oldu.

İşte Kaçar'ın sorumluluk alanına giren İl'ler.

Adana, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Adıyaman,Maraş, Hatay, Osmaniye, Sivas,Nevşehir, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat.

Milletvekili seçilmeden önce Sağlık-Sen Genel Başkanı iken teşkilatcılık alanında başarısı ve tercübesi bulunan Kaçar'ın Partinin en önemli bir görevine getirilmesine etken olduğu konuşulurken, Ak Partinin Genel merkez yönetiminde görev alan Şanlıurfalıların sayıda artmış oldu.

İşte Ak Parti Genel Merkezinde yönetim kadrosunda bulunan Şanlıurfalılar.

Doç.dr.Zeynep Karahan Uslu( MKYK üyesi)

Prof.dr. Mazhar Bağlı(MKYK üyesi)

Nurettin Nebati( Teşkilat işleri Başkan yardımcısı-Güneydoğu sorumlusu)

Mahmut Kaçar(Teşkilat İşleri Başkan yardımcısı-4.bölge sorumlusu)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.