banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mahmut Kaçar kırsal mahalleleri dolaştı

 Aşağı İçkara, Yukarı İçkara, Sarı Şeyh, Tekeli, Kanoğlu, Canoğlu, Yeroluk ve Yukarı Kamat kırsal Mahallelerini ziyaret eden Mahmut Kaçar, AK Partinin devrim niteliğinde çalışmalar yapan bir kadroya sahip olduğunu söyledi. 

Mahmut Kaçar, kırsal mahallelerde vatandaşlarla ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.
Her gittiği yerde 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin önemini anlatan Mahmut Kaçar, “Bugün İl Teşkilatımız ve Haliliye İlçe Teşkilatımız ile birlikte Haliliye’ye bağlı kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bir yandan Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görüyorum. Diğer taraftan da gerek genel ile ilgili gerekse yerel ile ilgili vatandaşlarımızın taleplerini birinci elden alma imkânına sahip oluyoruz. Şu anda da ziyaret ettiğimiz mahallemizde de değerli büyüğümüz, amcamız gerçekten tarihi ve tecrübeden süzülmüş olan cümlelerle bu seçimin önemini net bir şekilde ifade etti. Evet bu ülkede Cumhuriyet tarihi boyunca gerek hizmetler açısından gerekse demokratikleşme açısından Cumhuriyet tarihinin devrim niteliğindeki adımlarını atan bir kadronun mensuplarıyız. Bu memlekette Kürtlerin de, Arapların da, Türklerin de kendi öz yurtları olan ve birlikte kardeşçe beraber yaşadığı bir ülkenin vatandaşlarıyız. 1 Kasım seçimlerinde gerek Şanlıurfa’nın huzuru gerekse de Türkiye’nin istikrarı açısından önemi noktasında değerli amcamızın, büyüğümüzün kurduğu cümleler son derece önemli. İnşallah, ben inanıyorum ve sahada bunu çok net görüyorum” dedi.
Vatandaşlarımızın bu son aylardaki olumsuzlukları yakından takip ettiklerini bildiklerini belirten Kaçar, “Halkımız bu dört aylık zaman zarfı içerisinde AK Partinin tek başına iktidar olamamasının gerek siyasi, gerekse ekonomik anlamdaki faturası ve en önemlisi bölgemizin huzuru noktasındaki meydana getirdiği sıkıntıları net bir şekilde görmüş durumda. İnşallah 1 Kasım ile birlikte gerek Urfa’mız gerekse gerekse de Türkiye inşallah yep yeni bir güne uyanmış olur’’ diye konuştu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar’a Mahalle ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Encümeni İsa Kızıldemir de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.