banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

MAHMUT KAÇAR AKABE, DİREKLİ VE SÜLEYMANİYE ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ve Metin Çadırcı ile beraber Akabe, Süleymaniye ve Direkli Mahallelerindeki esnafı ziyaret eden Mahmut Kaçar sorunları dinleyerek not aldı.

 

Kendilerini ziyaret etmeleri ve halkın sorunlarını arasına inerek dinledikleri için teşekkürlerini ileten Akabe Mahalle Muhtarı İsmail Umut;  “Okul sorunumuz vardı, sağolsun hükümetimiz ve yetkililer bu sorunumuzu giderdi. Üç mahalleye girişin olduğu SSK caddesinin genişletilmesi lazım. 70 bin nüfusun yaşadığı ve şehrin girişi olan SSK caddesinde sorunun giderilmesi için sayın vekilimize bildirdik. Büyük yatırımlar yapan hükümetimiz inşallah bu sorunu da giderir. Bizi ziyaret edip sorunlarımızı dinleyen Milletvekilimiz Mahmut Kaçar’a çok teşekkür ederim” dedi.

Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Mahmut Kaçar; “Akabe, Süleymaniye ve Direkli Mahallelerindeki esnafımızı ve muhtarlarımızı ziyaret ettik. Fırsat buldukça çok sık olarak Şanlıurfa’ya geliyoruz. Her gelişimizde esnaf ve halka bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Sorunlarını bizzat kendimiz dinleyerek, not ederek alıyoruz. Hemen çözülebilecek sorunlarını çözüyoruz. Diğerlerini süreç içerisinde kendilerine dönüş yapmak üzere not ediyoruz. Bu şekilde halkımızla daha sık bir arada olma imkanı oluyor.  Şanlıurfa’nın AK Partiye ve Başbakanımıza olan sevgisi ortada. Bizde bu sevgi ve teveccühe layık olmak için çalışıyoruz. Dürüst bir şekilde o hassasiyetleri dikkate alarak ve talepleri merkeze alarak insan odaklı bir çalışmayla vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu kapsam da bugün esnafımızı ve muhtarlarımızı ziyaret ettik. Bu vesile ile partimize sahip olan, bizi destekleyen ve bütün sıcaklığı ile bizi karşılayan esnafımıza ve mahallelilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.