banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Mahmut Erbil; Yaslıcalılara teşekkürler

Şanlıurfa Bozova ilçesine bağlı Yaslıca beldesinde referanduma çıkan evet oylarına seviniyor. Evet çıkmasının ardından Yaslıcalılara bir teşekkür açıklaması AK Parti Yaslıca Belde Teşkilatı Başkanı Mahmut Erbil’den geldi. Erbil açıklamasında;

Şanlıurfa Yaslıca beldesi referandumda yüzde 91 oranında oy vererek demokrasiye ne kadar sahip çıktığını gösterdi. Bu oylarla Yaslıca beldesi halkı, demokrasi, özgürlük, kadınlara, çocuklara ve yaşlılara pozitif ayrımcılık ve bireysel hakların genişlemesine onay veren kararı benimsediklerini gösterdiler. Bu çalışmada emeği geçen Tüm AK Partili arkadaşlarıma ve AK Parti gönüllülerine, STKlara, muhtaralara, esnafa, çiftçiye,  güvenliği sağlayan güvenlik güçlerine ve sandığa gidip oy kullanan tüm Yaslıcalılara teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.