banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

MAHALLE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISININ DURAĞI 12’LER OLDU

Katılımın yüksek olduğu 12’ler mahallesi Ahmediye taziye evinde düzenlenen toplantıya, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Ak Parti milletvekili Zeynep Karahan Uslu, İl Genel Meclis başkanı Mustafa Yavuz, Büyükşehir Belediye başkanı dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi ve merkez ilçe koordinatörü İbrahim Keleşabdioğlu, Ak Parti merkez ilçe yönetim kurulu başkan yardımcıları ve üyeleri, 12’ler mahalle temsilcisi Aziz Kırmızı ve mahalleliler katıldı.

Ahmediye Taziye Evinde düzenlenen mahalle danışma meclis toplantısında Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit açılış konuşmasında, ‘’Bizler ev toplantılarında bugün itibari ile yaklaşık birkaç aydır mahalle danışma toplantıları düzenliyoruz. Buda onlardan bir tanesi milletvekilimizle daha öncede mahalle toplantılarında da bir arada bulunmuştuk. Şimdi ise 12’ler mahallesin de mahalle danışma toplantısı düzenliyoruz. Tabii ki hükümetimizle alakalı sorunlarınızı bizlere, belediye ile ilgili sorunlarınızı belediye başkanımıza, il genel meclisiyle ilgili sorunlarınızı meclis başkanımıza ilete bilirsiniz. ‘’ Dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu’da, ‘’İşin doğrusu ben Şanlıurfa’da göreve başladığımızdan belli düzenli olarak kendim mahalle toplantıları talep ediyorum. Mahallelilerimizi geziyoruz. İlk defa böyle bir manzara ile karşılaşıyorum. Hep annelerle, babalarla genelde birlikte olup, sorunlarını dinlerdik,  ama geleceğimiz olan evlatlarımızın da katıldığı mahalle fertlerinin bir arada olduğu bir toplantıya ilk kez katıldım. Hepinize bu konuda çok teşekkür ediyorum. Ak Partinin bir siyasi anlayışı var. Daima milletle iç içe olan, hizmeti de, kendini de, vatandaşın ayağına götüren bundan da büyük haz alan ve şevk duyan siyaset yapma anlayışı var. Açıkçası hiçbir başarı tesadüf değildir.  Eğer bizler her seçimde başarı, başarı seçim, seçim büyüyerek gelebiliyorsa, aslında bu bir kalp güzelliği bu samimiyetimizi de milletimizde ve 12’ler mahallemizde de bir karşılığı var.  Bu çerçeve de bizler mahallelerimizde olmayı, köylerimizde, ilçelerimizde, mezralarda, olduğu gibi şehrin her köşesinde olmayı da paylaşmayı da çok önemsiyoruz.  Mahallelerimizden başlayarak hayatı güzelleştirmek adına, şehrimizi güzelleştirmek adına inandığımız, istediğimiz hak ettiğimiz bir geleceğe ulaşmak adına gerçek bir başarıyı ve gerçekten ihtiyaçlara karşılık gelen bir siyaset biçimini ortaya koymak adına bizler buna inanıyoruz. Birlikte olduğumuz içinde çok mutluyuz. Şanlıurfa adına, Türkiye adına da biz tarihi bir dönemeçten geçiyoruz.  Türkiye’de ve Urfa’da kaderini kendi elleriyle yazıyor. Ve inşallah bu sefer gerçekten bu yazdığımız kader kalıcı olacak. Bakınız bir barış süreci yürütüyoruz. Ve bu barış süreci sadece Güneydoğu’da değil, Urfa’da değil sadece bizim sorunumuz değil Türkiye’nin her köşesinde istenilen ve benimsenen bir süreç olarak önümüze çıkıyor. Ve bu çerçevede baktığımızda Türkiye’nin her yerinde bizler barışa sahip çıkıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda 4’üncü yargı paketi diye demokrasiyi derinleştirmek adına gerçekten tarihi olan bir ilk yasal düzenleme çıkarıldı. Bunun devamı da gelecek bu sözde değil işle de bunu hakikate ulaştıracağız. Şanlıurfa içinde 12’ler mahalle içinde yeni bir gelecek doğuyor. Bambaşka bir güveneceğiniz, inanacağınız, tutunacağınız bir gelecek doğuyor. Ve geleceği güçlendirmek adına buradayız. Milletine âşık, milletinin diliyle konuşan, milleti gibi hisseden, milleti gibi yaşayan bir önderin etrafında oluşmuş bir kadro olarak buradayız. Diyoruz ki bugüne kadar iyisini yaptık, inşallah bundan sonra daha da iyisini yapacağız.’’ Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’da  ‘’Burada olmaktan çok mutluyum, huzurluyum. Bizler belediye olarak bu mahallemiz için elimizde geldiği kadar hizmet vermeye devam ediyoruz. Mahallemizin eski hali nasıldı, şimdi hali nasıl bizler istiyoruz ki belediye olarak bizlerden istediğiniz hizmetleri elimizde geldiğince daha hızlı, daha kaliteli bir şekilde çalışıyoruz. Çocukların büyük alkışıyla karşılanan Fakıbaba çocuklara sizler için en güzel oyun parkı yapıyoruz.  Bu mahallede sağlık ocağı yoktu, bir park vardı. Bakınız o park sağlık ocağı oldu. O parkın sağlık ocağı olmasından gerçekten belediyenin bütün çalışması oldu. Ve Allah razı olsun eski milletvekilimiz Faruk Bayrak o parkı yaptıran hayırsever insanı buldum. Ayrıca yine okulun yapılmasında bu kardeşiniz Ankara’ya gitti Sayın başbakanımızın emriyle bu okul yapılmıştır. Ve bizler diğer mahallelerimize yaptığımız hizmetleri bu mahallemizde de yapmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.

Yaklaşık olarak iki saat süren mahalle danışma toplantısı Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit’e ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu’ya 12’ler mahalle temsilcisi Aziz Kırmızı Tarafından plaket takdim edilerek program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.