banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Liseli arkadaşlarından Polat'a destek

Milletvekili aday adayı Veysel Polat kurucusu olduğu Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneğinin onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.

 

12 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi Mezunu olan Veysel Polat'ı Şanlıurfa'dan milletvekili olarak TBMM'ye göndermek istediklerini belirten Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği ikinci başkanı Mahmut Tokgöz; "Şanlıurfa'nın en eski okullarından olan Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesinden şimdiye kadar milletvekili çıkmadı. Bu kez Veysel Polat'ı yeni dönemde vekil olarak görmek istiyoruz. Veysel beyi lise yıllarından beri tanıyoruz, birlikteyiz. Kişiliği, çalışkanlığı ve liderliğiyle her zaman takdirimizi hak eden bir arkadaşımız. Bilgi, birikim ve gazeteci olarak da Şanlıurfa'nın sorunlarını iyi bilen birisi. Urfanın yarınına dair sözü ve yapabilecekleri var. İçimizden bir arkadaşımız olarak çıktığı yolda kendisinin yanında olacağız, seçilmesi için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz, seçim çalışmalarında kendisini yalnız bırakmayacağız" dedi.

 

Veysel Polat ise "Değerli arkadaşlarımın içten kabulleri ve desteğini yanımda görmek büyük bir mutluluk. Şanlıurfa'ya katkı sağlamak ve yaşanılabilir bir kent oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Türkiye'yi dar boğazdan alıp refahı yüksek, itibar kazandıran, demokratik ve medeni bir ülke haline getiren AK Partiden aday adayı oldum. AK Partinin misyonuna uygun bir çalışma ile Şanlıurfa'da da çıtayı yükseltmek için birlikte çalışacağız" dedi.

 

Toplantıya Dernek Başkanı Niyazi Kocadağ, İkinci başkan Mahmut Tokgöz, yönetim kurulu üyeleri Şerif Kara, Aydın Dağ, Metin Güler, Mahmut Bakan, Halil Kaplan ile dernek üyelerinden Abdülkadir Türkeri ve Mehmet Çalışkan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.