banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Kuzu'dan çift sarılı esprisi

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD), bugün yapılacak Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısı öncesi Ankara Sheraton Oteli’nde verdiği resepsiyon iktidar ve muhalefeti bir araya getirdi.

Resepsiyona katılan Ak Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde uğradığı yumurtalı saldırıyla ilgili geçmiş olsun dileklerini kabul etti.
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç Kuzu’ya geçmiş olsun dileklerini iletirken iki siyasetçi arasında şu diyalog yaşandı:
Genç: Birkaç tane yumurta ile sizi ziyarete gelmek istiyorum.
Kuzu: 70-80 tane yumurtadan birkaç tanesi çift sarılı çıktı, bunlara üzüldüm aslında.
Genç: Size cılk yumurta atmışlar.
Kuzu: Değil, değil. Komisyon başkanıyım ya “kaliteli yumurta atalım hocaya, ancak karşılar demişler.” Belki sen gitseydin cılk atarlardı, ama bana onu atmadılar yani. Bana gelen çift sarılıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.