banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kuş Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’un vefatından sonra sevenleri başsağlığı için Haleplibahçe (Beyazsaray) taziye evine akın ediyor.

Taziyeleri, Merhum Milletvekili Mustafa Kuş’un çocukları, Hüseyin, Mehmet ve Ahmet, Kardeşleri Hüseyin, Mahmut, Yasin, Abdullah ve Abdulali ile Şanlıurfa Milletvekilleri Abdulkadir Emin Önen, Yahya Akman, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, AK Parti İl Yönetiminden Ömer Hacıkamiloğlu, Ömer Faruk Gürkan, İsa Kızıldemir, Yusuf Eğilmez, Mustafa Ağadayı, Yusuf Mert, Mehmet Büyükfırat, Hakan Güllüoğlu ve Milletvekili Mustafa Kuş’un yakınları kabul ettiler.

Taziyelerini sunmak için, Sağlık Bakanlığı İletişim Daire Başkanı Osman Güzelgöz, Tarım bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli, İşadamı Osman Bucak, Ali Yasak (Drej Ali) Siverek belediye başkan adayı Lami Odabaşı, AK Parti Belediye meclis grup başkanı Adil Saraç, Belediye meclis imar komisyon başkanı Halil Kaya, Belediye Meclis Üyesi İbrahim İletmiş, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Partililer, Sevenleri, Şanlıurfalılar, Malatya ve Adıyaman’dan akrabaları ile aşireti Haleplibahçe’ye akın etti.

Bilindiği gibi Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş önceki gün vefat etmiş ve dün ise Eyüp Peygamber Camiinde kılınan cenaze namazına Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Halklar İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Milletvekilleri ve yaklaşık 30 AK Partili katılmış, daha sonra Haleplibahçedeki taziyeevinde Kuş ailesine taziyelerini sunmuştu.

 

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.