banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Kurtulmuş yine yalanlamadı!
Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti'ye geçeceği iddiaları ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in sözleriyle ilgili Konya'da açıklamalarda bulundu

Konya'ya gelen Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Ak Parti'ye geçeceği' yönündeki iddialarla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Kurtulmuş şunları söyledi:
"Ak Parti MYK'da konuşulanlar, gündeme gelen iddialar Has Parti'nin gücünün bir göstergesidir. Doğru bir siyaset izlediğimizin kanıtıdır. Numan Kurtulmuş ve Has Parti itibarı 1 günde kazanmadı. Bazı kişiler Has Parti ve Numan Kurtulmuş'u bu süreçte itibarsizlıştırmaya çalıştı. Bizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar haddini bilecek. Bizim hiç kimseye bir işbirliği talebimiz olmadı. İktidarın yaptığı iyi işlerde desteklemeye, yanlış işlerde de eleştirmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar bana gelmiş bir teklif yok. Ben bu konuyu Ak Parti MYK'dan basına sızdığı kadarıyla biliyorum"
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in konuyla ilgili açıklamalarının sorulması üzerine Kurtulmuş "'Numan Kurtulmuş ve Has Parti'yi kimse itibarsızlaştıramaz. Bu konuda bizim muhatabımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.