banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

KURTULMUŞ: SİZ BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ!

SİZ BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ!

Ankara'da Anadolu Gösteri Merkezi'nde Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen Gençlik Şurası'nda konuşan Saadet Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, salonu tıklım tıklım dolduran gençlere, seslendi. Saadet gençliğinin zalimlere korku saldığını, mazlumlara ise umut verdiğini söyleyen Kurtulmuş, "Biz, özgürlüğü olan ve adaleti sağlanmış bir dünya hayal ediyoruz. Bu toprakları, herkese adaletle hükmedildiği, herkesin özgür olduğu ve refahtan pay aldığı esenlik yurdu haline getireceğiz. Zulmün karşısına dikilen bir kutlu gençlik olarak tarih sizi anacaktır. Gücünü medeniyetinden alan sizler, bu ülkenin aklı, vicdanı, belleği ve geleceğisiniz" dedi.

NASIL BİR GENÇLİK OLACAKSINIZ?

"Başbakan Numan" sloganları arasında kürsüye gelen Saadet Lideri Kurtulmuş, gençlerin yoğun tezahüratları yüzünden uzun süre konuşmasına başlayamadı. Gençliğin siyasete katılması ve siyasette etkin olması gerektiğinin altını çizen Kurtulmuş, "İnançlı ve hedefi olan genç kardeşlerime sesleniyorum. Bu bayrağı en yukarıya siz dikeceksiniz. Kendinizi inşa edin. İnançlı, ahlaklı, bilgili, hikmet sahibi ve aksiyon sahibi olacağız. Bunlara sahip olmayan insanlar bir medeniyetin taşıyıcı sütunları olamaz. Siyasetin en önemli şeyi söz ve insanların kalbine girmektir. İnsan biriktirmektir" diye konuştu.

"Sözlerimizle, işlerimizle ve davranışlarımızla parçalayan, dağıtan ve bölen değil, bütün milleti derleyen ve toparlayan bir üslubumuz olacak. Ufkumuz geniş tutucağız ve yolumuza devam edeceğiz. Milletimizden alacağımız güçle doğruluğun, iyiliğin ve hakkın yanında mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.