banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Kurtulmuş Sert Konuştu

D-8 ülkeleri toplantısında konuşan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 'Tanklarınızın modernizasyonunu bile İsrail şirketlerine yaptırıyorsanız 'İsrail özür dilesin' sözü kuru sıkı bir palavradan ibarettir' dedi

İslam ülkelerinin demokrasi ve teknoloji eksikleriyle birlikte, zihinsel sınırları aşamamış olmasından kaynaklanan bir dizi problemler yaşadığını dile getiren Kurtulmuş, emperyalizmin bu zaaflardan yararlanarak İslam ülkelerini pençesine aldığını söyledi. İslam Dünyasında Hastalıklı zihniyet hâkimdir' diyen Kurtulmuş, ‘İslam Dünyası kendisinden daha üstün olarak gördükleri batı medeniyetini kendi medeniyetlerine tercih eder hale gelmiştir' dedi.

‘Güçlü bir ekonomiye ve adil bir yönetime sahip olmadıkça kimse sizin sözünüze itibar etmez' diyen Kurtulmuş, ‘Kuru sıkı palavralarla bir yere varılamaz' dedi. Mavi Marmara katliamına da değinen Kurtulmuş ‘Uçaklarınızı kendiniz yapamıyorsanız, yazılım sistemlerini oluşturamıyorsanız, uçaklarınızın modernizasyonunu Amerika'daki şirketlere, tanklarınızın modernizasyonunu İsrail şirketlerine yaptırıyorsanız Mavi Marmara katliamından sonra ‘İsrail özür dilesin' sözü kuru sıkı bir palavradan başka hiçbir anlam ifade etmez' diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.