banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Kurtulmuş da Soylu da Erdoğan ile görüşmüş
Numan Kurtulmuş ile Süleyman Soylu'nun AK Parti'ye geçeceği iddiası dün Ankara kulislerine bomba gibi düşmüş ancak her iki isim de boyle bir görüşme olmadığını belirtmişlerdi. Ancak bugün 2 politikacının da Erdoğan ile bu konuda görüşme yaptıkları ortaya çıktı.
Ankara kulislerinde Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu’nun AK Parti’ye geçeceğine ilişkin senaryolar artık yüksek sesle konuşulmaya başladı. Konuyla ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür ve Milat Gazetesi yazarı İsa Tatlıcan’ın kaleme aldığı yazılarda transfer iddiasının perde arkası ortaya konuluyor.
İLK KEZ AYNI KAREDE OLACAKLAR
Bir diğer önemli gelişme ise Soylu ve Kurtulmuş’un aynı karede görünmeye başlaması. Öyle ki Süleyman Soylu’nun babası Ali Soylu’nun adını taşıyan kültür merkezinin açılışına Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da katılacak. Her iki isim AK Parti’ye transfer iddiaları sonrası ilk kez aynı karede yer alacak. İşte Sabah yazarı Mahmut Övür ve Milat yazarının Süleyman Soylu ve Numan Kurtulmuş’la ilgili o satırları:
SOYLU: EVET BÖYLE BİR GÖRÜŞME OLDU
Sabah yazarı Mahmut Övür, DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun Mart ayında Dolmabahçe Sarayı'nda bir görüşme yaptığını belirttiği yazısında Soylu'nun kendisine ifade ettiği, "Yazmamak koşuluyla şunu söyleyebilirim; evet böyle bir görüşme oldu ve böyle bir teklif geldi." sözlerini de paylaştı.
ERDOĞAN VE KURTULMUŞ GÖRÜŞMESİNİ ŞENTOP ORGANİZE ETTİ
Milat yazarı Tatlıcan, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılım sürecine aracılık eden ismin , AK Parti'nin yeni dönem hukukçu kurmaylarından ve Anayasa Komisyonu üyesi de olan Prof. Dr. Mustafa Şentop olduğunu yazdı. Tatlıcan, "İki aydır Numan Kurtulmuş ile Erdoğan arasında bir görüşme trafiği sürüyordu. Süreci de Kurtulmuş’un da, Erdoğan’ın da güvendiği bir isim olan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop yönetiyordu." dedi.
ERDOĞAN KURTULMUŞ’U EŞİNE ŞİKAYET ETTİ
Mahmut Övür ayrıca Başbakan Erdoğan'ın daha önce partiye davet ettiği Numan Kurtulmuş'u, eşi Sevgi Kurtulmuş'a şikayet ederek bir an önce karar vermesinde yardımcı olmasını istediğini de iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.