banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Kotanlılar tarafını seçti VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Kotanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılış törenine katıldı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Türkiye için önemli olduğu kadar Şanlıurfa içinde önemli olduğu vurgusunu yapan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, 30 ilde özel idarelerin kapatılarak Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Meclisi tarafından tek elden işlerin yürütüleceğini anımsatarak, bunun da bir demokrasi devrimi olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa’nın önemli bir karar vereceğini belirten Celalettin Güvenç, “Şanlıurfa’ya inancımız tam, Şanlıurfa yönünü gelişmeye, istikrara, marka şehir olmaya çevirecek. Şanlıurfalının inancına, imanına, ferasetine, sağduyusuna sonsuz inancımız var. Topyekun kenetlenecek, AK Partinin AK Kadrolarına güven oyu vererek, diyecek ki ‘bize Gaziantep olmak yetmez, bizi daha ileriye taşı’ makus talihimizi yenelim ve köylerimiz, mahallelerimiz ve şehrimiz daha yaşanabilir hale gelsin. Merkezi hükümetin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği değişim ve gelişimden hakkımızı alalım. Bunun için yola çıktık. Elimizdeki tecrübeli kadrolar ve hükümetimizin desteğiyle bu şehri marka şehir, lider şehir, parmakla gösterilen şehir yapacağız. Çünkü bu şehirde bu potansiyel, imkân, inanç ve güç var” dedi.

“Amacımız, Belediyeyi Halkın belediyesi yapmak”

Şanlıurfa’ya önümüzdeki dönemlerde il merkezi ve ilçelere yoğun göç yaşanacağını anlatan Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da 20 yıl ileriyi düşünerek hareket edilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Varlık sebebimiz 1 milyon 800 bin Şanlıurfalıyı aynı gözle görmek, Belediyeyi 1 milyon 800 bin vatandaşımızın belediyesi yapmaktır. Varlık sebebimiz Eyyübiye ile Viranşehir’deki kardeşimizin hakkını aynı şekilde gözetmektir. Yunus Emre’nin söylediği gibi 72 millete aynı gözle bakmayana ‘asi’  gözüyle bakıyoruz. Biz bu coğrafyada ayrı gayrı yok diyoruz. Bizim inancımız gereği hepimiz biriz, kardeşiz” şeklinde konuştu.

“En Büyük Gurur Sizlere Hizmet Etmektir”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını ifade eden Celalettin Güvenç, Başbakan Erdoğan’ın “Devlet Millet Kucaklaşmasını”nın mimarı olduğunu ve kendilerinin de bunu Şanlıurfa’da gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, “Biz gönül yapmaya, gönül kazanmaya; şehri imar etmeye, şehri kalkındırmaya ve de daha yaşanabilir bir Şanlıurfa’yı ortaya çıkarmak için geldik. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Geçmişte yaptığımız hizmetler ortada, insana yaklaşımımız ortada, Şanlıurfa’ya yaklaşımımız ortada, kentliye, köylüye yaklaşımımız ortadadır” dedi.

 

“Bu Millete, Bu Topraklara Sevdalıyız”

“Bütün amacımız Allah Rızası ve Milletin Duasıdır” diyen Celalettin Güvenç, ”Bu inançta olduğumuz için de her geçen gün ülkenin parası bereketleniyor, halkımızın desteği artıyor, Türkiye’de dalga dalga barış rüzgarları eserken; yollarımız, hava alanlarımız, okullarımız, hastanelerimiz değişiyor ve gelişiyor. Bu destek sürdükçe, hiç kimse bizi yıkamaz ve yıkamayacaktır. Gelecekten endişemiz yoktur. Çünkü millet aramıza kimse giremez. Bu millete, bu topraklara sevdalıyız. AK Parti Kadroları Başbakanımız başta olmak üzere bizler de bu millete kendimiz borçlu hissediyoruz. Madem okumuş imkân sahibi olmuşuz son nefesimize kadar da gençlerimizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için çalışmayı borç biliyoruz. Bizim için en büyük gurur sizlere hizmet etmektir. Bunu her yerde söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz. 30 mart 2014’te bir kere daha Şanlıurfa’dan Başbakanımıza yolun açık olsun, yanındayız, arkandayız bu ülkeyi yıkamazlar diyelim” şeklinde konuştu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklandığı günden bu yana dur durak demeden çalışan, çabalayan Celalettin Güvenç’in her gittiği yerde büyük teveccühle karşılandığını söyleyerek, “Şanlıurfa’ya ‘Gönül verdik’ diyen Celalettin Güvenç’e, Eyyübiyeliler ve Şanlıurfalılar olarak bizde ona gönül verdik ve yanındayız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza güveniyoruz” dedi.

Kotanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Palice, hizmete giren dernekleri hakkında bilgi vererek, 10 köy ve merkezde bulunan 6 bin 300 mevcut üyenin bir araya geldiği belirtti. 350 metre kare alana sahip olan Kuran Kursu ve Taziye evi inşaatına başladıklarını ifade eden Kotanlar Dernek BaşkanıPalice, Kuran Kursu ve Taziye evinde Cenap Gülpınar ismiyle yad edeceklerini belirterek, Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in Valiyken yaptığı hizmetleri, Belediye Başkanı olarak da sürdüreceğinden emin olduklarından kaydetti.

Açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin  Güvenç’in yanı sıra AK Parti  İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuz, İl Yönetimindne Haci Yaygın, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, partililer ve vatandaşlar eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.