banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Köroğlu; AK Parti iktidarı Harran’a önem veriyor VİDEO

Seçim çalışmalarına hız veren Başkan Aday Adayı Köroğlu, İlçenin sağlıklı hizmet alabilmesi için partinin misyonu ve vizyonu paralelinde hizmet edeceğini belirtti.

 

Köroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “AK Parti Harran Belediye Başkan Adayı oldum. Urfa’nın tarihi ilçesi olan Harran Belediye Başkanlığı için partim bana görev verirse Harran’a en büyük hizmeti ekibimle yapacağım. AK Parti İktidarı Şanlıurfa’ya ve şirin ilçemiz Harran’a büyük önem veriyor. İl Yönetim Kurulundan gelen bir kardeşiniz olarak bu durumun farkındayım. Partimin misyonuna ve vizyonuna göre hizmet edeceğim. İlçemize, Halkımıza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

HÜSEYİN KÖROĞLU KİMDİR?

1953 Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı Bükdere köyünde doğdum. İlkokulu Harran, Ortaokulu ise Akçakale’de okudum. 1989 yılında türbesi Harran’da bulunan alim Hayat El Harrani adına ‘Hayati Harrani Yapım, Onarım ve Yaşatma Derneği’ Kurucu Başkanı oldum. Aynı yıl Harran ilçesinde kurulan Diyanet Vakfı Harran Şubesi Kurucu Üyesiyim. 2004 yılında gıda alanındaki ticaretimizden dolayı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasına girdim. Şanlıurfa Vakfının üyesiyim. 1994 – 2004 yılları arasında ANAP’dan iki dönem üst üste Harran bölgesi İl Genel Meclis Üyeliğini yaptım. 2011 yılında Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldum. 2012 Haziran ayında yapılan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresinde İl Yönetimin Kuruluna seçildim. 2012-2013 tarihlerinde AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliğini ve Birecik İlçe Koordinatörlük görevini sürdürdüm. Şuan ticaret ve çiftçilikle uğraşıyorum. Evli 9 çocuk babasıyım.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.