banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Korkmaz, Eğilmez'i tebrik etti

AK Parti İl Başkanı Eğilmez’e tebrikler devam ediyor

AK Parti İl Başkanlığına 09 Şubat’ta gelen Av. Yusuf Eğilmez’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hüseyin Korkmaz ve ve üye muhtarlardan oluşan kalabalık bir heyet AK Parti İl Başkanlığına gelerek Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretle ilgili konuşan Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hüseyin Korkmaz; “AK Parti İl Başkanlığına kısa bir süre önce gelen Sayın Eğilmez’i bu görevinden dolayı tebrik etmek için Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şubesi olarak ziyaret ettik. Hayırlı olsun dilek ve temennilerimizi ilettik. Şanlıurfa’ya hayırlı ve güzel işler ile katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Bu anlamda İl Başkanına, Yürütmeye ve yönetim kuruluna tekrar başarılar diliyoruz” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu anlamlı ziyaretten dolayı Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hüseyin Korkmaz ve üye muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Tabi daha önce AK Partide seçim işleri başkanlığım sürecinde de muhtarlarımızla yakın iletişim içindeydim. Geçmişte de muhtarlarımız hep bizi desteklediler. Şimdi de destekliyorlar. Bizde muhtarlarımıza hep destek verdik. Hep birlikte çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizi ziyaretlerinden dolayı tekrar muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir süre görüşen Türkiye Muhtarlar derneği Şanlıurfa Şube üyeleri, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez ve Yürütme Kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.