banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Kızlar Köyünde su sorunu yok VİDEO

Önceki gün Şanlıurfa’da bir Televizyon kanalında yayınlanan programda Karaköprü ilçesine bağlı Kızlar mahallesinde suların kasıtlı olarak kesildiği iddia edilmişti. AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, bugün Kızlar mahallesine giderek bizzat kendisi bu konuyu mahalle (köy) sakinleri ile araştırıp konunun asılsız bir haber olduğunu tespit etti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, “HİZMETİ HİÇBİR ZAMAN MİLLETİMİZDEN AYRI GÖRMEYİZ HİZMET MİLLETİMİZ İÇİNDİR”

Başkan Çiftçi, Kızlar mahallesine giderek mahalle (köy) sakinlerinin sularının sürekli geldiğini ancak tüm il genelinde yaşanan su sıkıntısından dolayı yaşandığını belirterek şunları söyledi; “İlçemizin Kızlar mahallesindeyiz (köyü) dün asılsız bir haber üzerine asılsız bir telefon bağlantısı üzerine bugün geldik acaba Kızlar’da ne olmuş beklide bizim bilmediğimiz bir şekilde bir gelişme olmuş olabilir. Dün DSİ’nin bakım ve onarımından dolayı Şanlıurfa İlimizin tamamında su kesintisi yapıldı. Tabiî ki dolaysı ile bu su kesintisi Kızlar mahallesinde de yaşandı. Fakat akşam geç saatlerde arıza onarılarak bugün tekrar Kızlar mahallemize verildi. Bizler hizmeti hiçbir zaman milletimizden ayrı görmeyiz hizmet milletimiz içindir AK partimizin misyonu şudur “daima hizmet daima millet” diyor. Biz hiçbir zaman bilgi kirliliği yaymıyoruz. Biz hiçbir zaman hasmımızda olsa siyasi rakibimizde olsa aday da olsa kimse hakkında iftiralarda bulunmuyoruz biz icraatlara bakıyoruz laf üretmiyoruz. Kızlar mahallemize geldim güzel bir şekilde suları da geliyor. Rabbim hayırlı uğurlu etsin seçimden sonra kilitli parke ve kanalizasyonlarını da yapacağız. Sadece buraya değil 99 adet mahallemize hizmeti yağdıracağız” dedi.

KIZLAR MAHALLESİNDE (KÖYÜNDE) SU SIKINTIMIZ YOKTUR

Kızlar mahalle (köyü) sakinleri ise; “Kızlar mahallemizde su sorunu yoktur. Yaşanan teknik arızadan dolayı 3-5 saat veya bir günlüğüne su gelmemiş ise bunu Başkan Nihat Çiftçi’ye ve AK Partiye mal etmek yakışmaz yazıklar olsun bunlara çok şükür suyumuz 24 saat geliyor su sıkıntımız asla yoktur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.