banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Kızılaycılardan Hilvan'a Ziyaret

Kurban bayramı münasebetiyle Akçakale ve Harran'daki Suriyeli mülteci kamplarını ziyaret eden ve buradaki 80 bin muhtaç çocuğa oyuncak dağıtmak üzere Şanlıurfa'ya gelen İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve Hilvan Kızılay Şube Başkanı Ahmet Koyunoğlu Hilvan'a giderek , benzer bir kampanya için Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile görüştüler.

 

Belediye Başkanı Aslan ali Bayık'ın evinde ağırladığı Kızılay başkanları, önümüzdeki ay içinde Hilvanlı yetim ve yardıma muhtaç çocuklar için de bir kampanya düzenleyeceklerini ifade etti.

 

Kızılay İstanbul şube başkanı İlhami Yıldırım " Savaş mağduru Suriyeli çocuklar için Bir oyuncak bir tebessüm kampanyasıyla rekor bir seviyede oyuncak topladık ve bunu Suriyeli kardeşlerimizin çocuklarına dağıttık. İnşallah bunun gibi bir kampanyayı Hilvan için başlatıp Hilvanlı yetim ve yardıma muhtaç kardeşlerimize ulaştıracağız" dedi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye  Başkanı aslan Ali Bayık" Kızılay İstanbul Şube başkanı İlhami Yıldırım'ın Hilvan'a gösterdiği ilgiden dolayı Hilvan halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Kızılay Hilvan şube başkanı Ahmet Koyunoğlu' da önümüzdeki ay içerisinde partiler halinde 5 bin çocuğu giydireceği sözünü verdi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.