banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kısas Belde Başkanlığına Adnan Ayaz seçildi VİDEO & FOTOĞRAFLI
AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Başkan yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Metin Çadırcı, İl Yönetiminden Mehmet Canpolat, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, yardımcıları Hüseyin Polat ve Veysel Badıllı ile Gençlik Kollarından Mehmet Çalışkan’ın da katıldığı kongre, Belde Başkanlığı binasında delegelerin katılımı ile gerçekleşti.

Kongrede, Divan Başkanlığına Mehmet Canpolat, Mehmet Çalışkan ve Veysel Badıllı’nın seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Önceki Başkan Erdal Deniz, döneminde yapılanları kısaca anlatarak “Kısaslı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda hep yanımızda oldular. Bundan sonra yine AK Parti bayrağı altında çalışmalara devam edeceğim. Bayrak yarışında bundan sonraki arkadaşlarımız devam edecek” dedi.

Kısas Belde Teşkilat Başkanı Erdal Deniz’in 3 dönem başkanlık yaptığını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; “Erdal beye çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 4. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz”dedi.



FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ!...



AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen ise İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in programlarından dolayı İl dışında olduğunu ve kongrenin hayırlı olmasını dilediğini belirterek; “ İl Başkanımız Yusuf Eğilmez, iyi dilek temennilerini iletiyorum. Kısas Belde Başkanımız ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Deniz şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen başkanımızın da aynı şekilde özveri ile çalışacağına inanıyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır. Beldemize hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra tek liste halinde yapılan seçimde, Adnan Ayaz bütün delegelerin oyunu alarak belde başkanlığına seçildi.

Kısaslılara teşekkür eden yeni başkan Adnan Ayaz; “Bana bu görevi layık gören teşkilatımıza ve Kısaslılara teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kısas’a hizmet edeceğiz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kongreden sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber: www.balikligol.com

VİDEO




Kısas Belde Başkanlığına Adnan Ayaz seçildi balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.