banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Kırıkçı; Haliliye'nin sorunlarını biliyorum VİDEO

 

AK Parti Haliliye Belediye Başkanı Aday Adayı Mahmut Kırıkçı, yaklaşan yerel seçimlere dair bilgi verdi. Kırıkçı, Haliliye’nin birçok eksikliğinin olduğunu söyledi.
Yerel seçimler hakkında da konuşan Kırıkçı, belediyeciliğe çekirdekten yetiştiğini ve son 20 yılını belediyede hizmet ederek geçirdiğini kaydetti. Seçimlerden umutlu olduğunu belirten Kırıkçı şunları kaydetti: “ ben 20 yıldan beri belediyede çeşitli görevlerde bulundum. Şanlıurfa’nın her tarafının yeşile bürünmesinde benim çokkatkım var. Öte yandan belediyenin başka birimlerinde de çeşitli görevler aldım, Başkan yardımcılığı yaptım ve Haliliye ilçesinin eksiklerini bildiğim için, Haliliye’ye başkan aday adayı oldum. Belediyede birlikte çalıştığımız arkadaşlar, aha önceki seçimlerde de başkan olmamı istedi ama benim başkanlık düşüncem hiçbir zaman olmadı, ben hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadım. Benim tek amacım var o da halkımıza hizmet etmektir.”
Seçim sürecini de değerlendiren Kırıkçı, Haliliye’nin ne tür eksikleri olduğunu belirterek, bu sorunlar için çözüm bulacağını kaydetti. Haliliye’nin belli başlı sorunlarından olan ulaşım sorununu ilk sorun olarak değerlendiren Kırıkçı, ulaşım sıkıntısının giderilmesi için çalışacağını  söyleyerek, “Haliliye ilçesinin en büyük problemlerinden birisi ulaşım sorunudur. Kısmet olursa seçildiğim takdirde ilk etapta bu sorunu ortadan kaldırmak için çalışacağım. Ayrıca son düzenlemeyle birlikte Haliliye bağlanan birçok merkez köy var ve o köyler hala köy niteliği taşıyor. Ben o köylere hizmet ve sosyal etkinlikler götürmeyi hedefliyorum ki,o köyler artık kent hayatı yaşasın” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Urfahaber24.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.