banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Kılıçdaroğlunun katıldığı düğünde dolar yağdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet İzol ile Dilsiraz Günseverin düğün merasimine katıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları, Dedeman Otelde Ahmet İzol ile Dilsiraz Günseverin düğün törenine iştirak etti. Düğün töreninde gelin ve damadın dansa kalkmasıyla adeta dolar yağmuru yaşandı. Havaya savrulan dolarlar, görevliler ve orkestra ekibi tarafından toplandı.

 

Gecede konuşan damadın amcası Hamit İzol; Düğünlerde para atma geleneğinin kalkmasının gerektiğini dile getirdi. İzol; “Sayın genel başkanımız Buraya kadar başımız üstünde geldi. Bizi mutlu günümüze yalnız bırakmadı. Şanlıurfa ve Siverek sokaklarında 7’den 70’mişe herkes kucakladı ve sevgi gösterisinde bulundu” dedi.

Halayların çekildiği gecede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna mırra ikram edildi. Kılıçdaroğlu yanında oturan Gürsel Tekin’le sık sık konuşması dikkatlerden kaçmadı. Çifte mutluluklar dileyen Kılıçdaroğlu, Böyle güzel bir gecede bana söz verdiler. İzol ailesine çok teşekkür ediyorum. Ama düğünlerde pek konuşmayı bilmem. Siyaset olsaydı bir şeyler söylerdik. Ama gençlerimiz burada, onlara yaşam boyu mutluluklar diliyorum dedi. Daha sonra Kılıçdaroğlu, gelin Dilsiraz Günsevere altın bir bilezik taktı. Geceye CHP kurmaylarından CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Hurşit Güneş, Mesut Değer, Mehmet Zeki Gündüz ve İsa Gök ile Genel Sekreter Süheyl Batum ve bölge milletvekilleri ile Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Sabahattin Cevheri ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Genel Meclis  üyesi Mustafa Yavuz’da katıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.