banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Kılıçdaroğlu'nun Derviş ile sır görüşmesi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta içinde çok çarpıcı bir isimle başbaşa görüştü. Bu isim bir dönem ABD'den davetle getirilen ve ekonominin direksiyonu kendisine teslim edilen eski bakan Kemal Derviş'ti.

GENEL MERKEZDE VE BASINA KAPALI

Genel merkezde ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede ağırlıklı olarak Türkiye'nin ekonomik gidişi, sorunları ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. Toplantıda CHP'nin öncülüğünde ekonominin masaya yatırılacağı geniş katılımlı bir konferans yapılması da değerlendirildi.

ADAYLIK KONUŞULDU MU?

Görüşmenin duyulmasıyla birlikte Derviş'e özellikle büyük kentlerin birinden büyükşehir belediye başkan adaylığı teklifi önerildiği iddiası dile getirildi. Ancak iki isme yakın kaynaklar böylesi bir teklifin masaya gelmediğini, konunun sadece ekonomi olduğunu belirtti.

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.