banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kılıçdaroğlu'nun Başkan adayı Cemil Çiçek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; "Meclis Başkanlığı için kendi gruplarında eğilim yoklaması yapılacağını, o eğilim yoklamasının sonucu olarak da büyük bir olasılıkla Cemil Bey’in adaylığının gündeme gelebileceği " sözleri ile yeni döenmde TBMM başkanlığı için hükümeti kuracak olan ve meclis başkanlığına en güçlü adayı çıkaracak olan AK PARTİYE "Cemil Çicek adayımızdır" mesajı verdi.

 CHP Grubu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında grup organlarını seçmek üzere toplandı. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından CHP Genel Başkanı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Cemil Çiçek ile olan görüşmeniz hakkında bir değerlendirme alabilir miyiz” sorusuna Kılıçdaroğlu, şöyle dedi:

“Geldiler, ziyaret ettiler. Uzlaşma kültürünün gelişmesini istediler. O nedenle geldiklerini ifade ettiler. Meclis Başkanlığı için kendi gruplarında eğilim yoklaması yapılacağını, o eğilim yoklamasının sonucu olarak da büyük bir olasılıkla Cemil Bey’in adaylığının gündeme gelebileceği bu kısım benim yorumum, Cemil Bey böyle bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla güzel bir sohbetimiz oldu.” dedi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.