banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kılıçdaroğlu'na sert gönderme!
Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin bugüne kadar başına gelen en kabiliyetsiz lider olduğunu açıklayan Gökçek 'Hissim oradan gitsin, aklım ölünceye kadar (Allah uzun ömür versin) KK CHP'nin başında kalsın diyor. Biz böyle bir muhalefet liderini servet versek bulamayız. Şu ana kadar gelenlerin en kabiliyetsiz olanı. Baykal ile mukayese ettiğinizde, Baykal'da bir karizma var. Bir partinin başına en son getirebileceğiniz niteliksiz muhalefet lideri. Kamer Genç bile bundan vizyoner' dedi.
İşte o söyleşi...
Sayın Başkan hazırsanız başlıyoruz...
*HERKESE (HERKEZE) İYİ GECELER:)
Biz hazırız,Siz de hazırsanız başlıyoruz Sayın Başkan...
*Evet başladık. :)
Başbakan Twitter'ı hakara makara olarak görüyor siz Twiiter'ın siyasi fenomeni oldunuz Başbakanla hiç Twitter'ı konuştunuz mu?
*Bir sefer konuştuk:)
Sayın Başkan biraz açar mısınız?
*Şık olur mu:) Siz olsanız açarmıydınız? :)
Siz CHP ile ilgili kehanetlerinizle meşhursunuz. Yeni bir CHP kehaneti var mı Sayın Başkan?
*Bu kongre de KK partiin oylarını düşürmek için kesin bir daha başkan olacak. KK'yı destekliyorum:)
Sayın Başkan @kilicdarogluk desteklediğinizi söylediniz. Biz mi yanlış anladık?
*Hissim oradan gitsin, aklım ölünceye kadar (Allah uzun ömür versin) KK CHP'nin başında kalsın diyor:) Biz böyle bir muhalefet liderini servet versek bulamayız. :)
Daha kötüsü gelemez demektesiniz... @kilicdarogluk 'dan
*Şu ana kadar gelenlerin en kabiliyetsiz olanı. Baykal ile mukayese ettiğinizde, Baykal'da bir karizma var. Bir partinin başına en son getirebileceğiniz niteliksiz muhalefet lideri. Kamer Genç bile bundan vizyoner:)
Peki @kilicdarogluk sonrası CHP'de @gurseltekin34 mi? @vekilince ( Muharrem İnce ) mi?
*İkisi de havasını alır:) Parti içindeki mezhepçi yaklaşım artık KK gibi biri dışında kimseye müsade etmez. Kamer KK'ya karşı aday olsun, söz desteğim ona:)
Peki Sayın Başkan 2014 Köşk adayınız?
*Gönlümden geçen Başbakanım:)
CHP ve MHP'nin adayı Mehmet Haberal. Bu konuda ne söylemek istiyorsunuz?
*Muhalefetin kimi seçeceği hiç önemli değil. Halk seçtikten sonra netice Allah'ın izni ile belli.
Kazananı belli bir seçim olarak görüyorsunuz? Siyasette sürprize yer yok mu?
*Siyasette sürpriz elbette var. Ama bu konuda Allahın izni ile sürpriz kesinlikle yok.
Başkentten şampiyon bir takım hayaline ne oldu? Ankaragücü ve Ankaraspor'un durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
*Ankaragücünü yok eden kişi Cemal Aydın'dır. Şu anda sesi kesildi. Ankaragücünü yok etti ve rahatladı. Tarih CA'nı affetmeyecek. Ankaraspor için ise arkadaşlar gayret sarfediyorlar.
Peki ya son durum ne? Ankaraspor cephesinde bir gelişme var mı?
*Olacak diye ümit ediyoruz.
Sayın Başkan, ODTÜ'lü gençlerle aranızdaki buzlar eridi mi?
*Benim ODTÜ'lü gençlerle hiçbir zaman sorunum olmadı. Benim ile birlikte çalışan sayısız ODTÜ'lü arkadaşım var. Tek sorun ideolojik şapkalarını bilim adamlığı ile karıştıran öğretim görevlileri ile onların yetiştirdiği aynı zihniyetteki fikri sabit bir avuç öğrenci.
Twitter'ı kullanma tarzınız çok eleştiriliyor. Örneğin, bir takipçinizin telefon numarasını vermeniz çok eleştirilmişti.
*Hakaret eden veya iftira atan kişi bu cevaba hazır olmalı.
Son olarak, Sosyal Medyada sizden şikayetçi olanlar var ama 4 dönemdir Ankara'da Gökçek var. Kim veriyor bu oyları size?
*İşte bu suali diğer duraksamasız eleştiri yapan muhalifler kendi kendilerine sorsalar sorun bitecek. Bir gürültüsü bol, özgül ağırlığı olmayanlar var. Bir de sessiz ama özgül ağırlığı yüksek olanlar var. Ben o kişileri Sağduyulu Ankaralılar olarak isimlendiriyorum. Onlar sağolsunlar. Onların destek ve duaları bana yeter.Kuru gürültüler kendi söyler, kendi dinler ve bizi eğlendirirler,birde bazı kişilerin uyanmalarına vesile olurlar, o kadar:)
Kaynak: SABAH

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.