banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kılıçdaroğlu yine kendini inkar etti
İNTERNETHABER.COM - Bu akşamki medya yemeğine internet medyasını ve Vakit Gazetesini davet etmeyen Kemal Kılıçdaroğlunun CHP bundan sonra her kesimi kucaklayacak sözünü de kendi eliyle çürüttü.

Sizi daha sonra ayrıca çağıracağız diyen Kemal Kılıçdaroğluna İnternet Medyası Derneğinden sert karşılık geldi: Bundan sonra davet etseniz de biz katılmayacağız.. İletişim çağının gerisinde kalanlar başarısızlıklarını sürdüreceklerdir...


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün adeta kendisini inkar eden bir eyleme imza attı. Genelkurmayın yıllardır denediği ve büyük tepki topladığı akrediteyi bu kez CHP uyguladı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu bazı gazetelerle birlikte internet medyasının tamamını görmezden geldi..

Kılıçdaroğlu bugün saat 20:00de İstanbul Radisson Otelde gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelecek. Ancak CHPnin toplantısına internet medyası davet edilmedi!

İşin ilginç yanı, kendisi adına bir Twiter hesabı açan, internetin ve sosyal medyaların öneminden söz eden CHP Genel Başkanının internet medyasından hiç kimseyi bugünkü toplantıya davet etmemiş olması.

BAŞBAKAN KOTA KOYMUŞTU KILIÇDAROĞLU YOK SAYDI!

Toplantıya hiç bir internet sitesinin çağrılmaması ise internet

İMD KAPILARI KAPATTI

İnternet Medyası Derneği (İMD) Başkanı Hadi Özışık,yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: CHPye yeni bir soluk getireceği öne sürülen Sayın Kemal Kılıçdaroğlunun, göreve geldiğinden bu yana Türkiyede gücünü önemli ölçüde arttıran İnternet Medyasının farkına varamamış olduğunu üzülerek gözlemliyoruz. Türkiyenin geleceğine, yönetimine talip olan bir siyasal parti liderinin; bugün etkisi ve erişimi itibariyle en etkili mecra haline gelen İnternet Medyasını medyadan ayrı tutmasını dramatik ve hayal kırıcı buluyoruz. İnternet Medyası ile daha sonra toplanacağız gerekçesiyle, bizlere ikinci sınıf medya muamelesi yapan CHP lideri Kılıçdaroğlunun bu tutumunu kınıyor ve daha sonra toplanacağız dedikleri davete, katılmayacağımızı şimdiden kamuoyuna duyuyoruz. İletişim devrimin inceliklerini keşfedenler başarılı olacak; iletişim çağının gerisinde kalanlar ise başarısızlıklarını sürdüreceklerdir.
medyacılarını şoke etti.

Bilindiği gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 25 Eylül 2010 Cumartesi sabahı İstanbulda, bütün gazete ve televizyonların temsilcileri ile düzenleyeceği toplantıya internet medyasından sadece üç kuruluşu davet etmiş, bunun üzerine İnternet Medyası Derneği (İMD) davet edilmesine rağmen yemeğe katılmamıştı...

İMDYE TELEFON YAĞIYOR

Gazeteciler.com sitesinin haberine göre yemeğe davet edilmemelerine içerleyen internet medyası çalışanları İnternet Medyası Derneğini (İMD)yi telefon yağmuruna tutarak, Kılıçdaroğluna yönelik tavır belirlemesini istiyorlar. İMD yetkilerinin konuyla ilgil ibir basın açıklaması yapması bekleniyor...

CHP İNTERNET MEDYASINI NEDEN ÇAĞIRMADI? 

İnternet Medyasının toplantıya özellikle mi çağırmadığı, yoksa basın danışmanı Baki Özilhanın unutkanlığının mı yol açtığı konusunda partiden bilgi alınamadı.

Şimdi kulislerde şu sorunun yanıtı konuşuluyor: CHP yönetimi İnternet medyasının etkisi ve gücünün farkında mı değil, yoksa  milyonlarca okuyucu için günümüzün en önemli haber kaynağının internet siteleri olduğu gerçeğini gözardı mı ediyor?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.