banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kılıçdaroğlu, Kısasta aşure yedi

Şanlıurfa'nın merkeze bağlı Kısas beldesinde düzenlenen '8. Aşure ve Kültür Etkinliği'ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcıları katıldı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Aşure ve Kültür Etkinliği'ne katılmak üzere sabah saatlerinde Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve M. Volkan Canalioğlu ile birlikte İstanbul'dan Şanlıurfa'ya geldi. GAP Havaalanı'nda partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, kent merkezinde araç konvoyuyla şehir turu attı.

 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu seçim otobüsüyle Kısas beldesine gitti. Kısas’ta meydanına kurulan stantlarda aşure ikramıyla başlayan etkinliğe Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Hacı Bektaş Veli Dergahı Postnişini Veliyettin Ulusoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Kılıçdaroğlu, burada CHP olarak seçimi kazandıkları takdirde neler yapacaklarını anlattı.

 

Konuşmasının ardından CHP liderine fahri hemşerilik beratı verildi. Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz'ün elinden fahri hemşerilik beratını alan Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben de Kısaslı oldum” dedi.

 

Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz'ün konuşmasının ardından aşık ve ozanların saz eşliğinde türkü ve şiirler okuduğu etkinlikte, semah ekibi de bir gösteri sunmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.