banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Kılıç AK Parti'nin oy oranını açıkladı

telefon bağlantısıyla katılan AK Parti grup başkanvekili Suat KILIÇ, Ak Parti tarafından yaptırılan anket sonuçlarını İlk defa Samanyolu Haber Radyo'da açıkladı

Samanyolu haber

"Demokratik açılım konusunda AK parti ne kadar efor sarfediyorsa güç harcıyor diyalog çabaları gösteriyorsa, muhalefet de bir o kadar çalışıyor ve süreci olumsuz göstermek için ellerinden geleni yapıyor" diyen AK Parti grup başkanvekili Suat Kılıç, şehitler üzerinden siyasi hesap yapan partilerin olduğunu, şehit sayısına göre oy oranı hesaplandığını ifade etti. Terör tabanlı partilerin de olduğunu söyleyen Kılıç, terör devam ettikçe terör tabanlı partilerde yaşamını sürdürmeye, terörden nemalanmaya ve oy devşirmeye devam edecektir dedi.

"SUAT KILIÇ'A GÖRE AK PARTİ'NİN OY ORANI"

AK Parti Grup Başkanvekili Suat KILIÇ, yeni dönemde AK Parti'nin alacağı oy oranını açıkladı. Suat KILIÇ 3 gün önce gelen Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz konulu kamuoyu araştırmasının sonucunda AK Parti'nin oyunun %42 olduğunu ve bu oranla AK Parti'nin oyunu ve gücünü koruduğunu ifade etti. CHP'nin oy oranının %25 olduğunu ifade eden Kılıç, CHP kurultayı sonrası CHP'nin oy oranının 1-2 puan arttığını söyledi. MHP'nin oy oranını ise %11 olarak açıkladı ve ekledi Muhtemeldir ki MHP'nin baraj sınırına yaklaşması muhtemeldir...

"MHP'NİN OHAL İSTEĞİ OY KAYBETTİRİR"

MHP'nin ilerleyen günlerde oy kaybederek baraj seviyesine bile düşebileceğini ifade eden Suat KILIÇ, MHP'nin OHAL istemesi, terör örgütü provakasyonu yapması, gerçek ülkücüleri uyandırdı ve parti tabanından uzaklaştırdı. Bu sebepten dolayı MHP'nin ilerleyen günlerde baraj seviyesine yaklaşarak oy kaybedeceğini düşünüyorum dedi.

"AK PARTİ 3.DÖNEM İKTİDARA KARARLA YÜRÜYORUZ"

Sandığa girip çıkmadan kesin bir dille konuşmamak lazım ama biz iktidara emin adımlarla yürüyoruz ve yine kazanacağız. 2011 yılından sonra yepyeni bir Türkiye olacak. Üstünler hukuku değil, hukukun üstünlüğünün hüküm sürdüğü bir Türkiye olacak. Daha iyi, daha güçlü Türkiye ile yeni dönemde çok sağlam adımlar atacağız.

"BU ÜLKEDE KAYIKÇI KAVGALARI SON BULSUN İSTİYORUZ"

Bu ülkede hükümete ve Başbakanımıza saldırma suretiyle oy toplama çalışmalarının son bulmasını istiyoruz. Çetelerin, çeteleşmelerin, kirli ticaretten medet umanların, karanlık tünellerden milletin geleceğini karartarak kendilerine aydınlık tünel açanların bütün faaliyetleri son bulsun istiyoruz. Üstünlerin Hukuku'nun değil, Hukuk'un üstünlüğünün yaşanacağı bir ülke istiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.