banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Kent Konseyi Eğilmez’e 11 Nisan Projesinin dosyasını verdi
3 Haziran’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile GAP Arena Stadyumunda yapılan kongre ile AK Parti İl Başkanlığına tekrar seçilen Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik ziyaretleri devam ediyor.

 

Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli ile TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Murat Tepe, AK Parti İl Başkanlığına gelerek Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik ettiler.

 

Ziyaret esnasında “11 Nisan Meydanı Projesi” hakkında hazırladıkları dosyayı da Başkan Eğilmez’e sunduklarını belirten Sabri Dişli; “Hem Başkan Yusuf Eğilmez’i yeni görevinden dolayı tebrik ettik hem de 11 Nisan Meydanı Projesi hakkında STK’ların görüşlerinden oluşan bir dosyayı sunduk. Umarız Şanlıurfa’nın menfaatine uygun bir meydan projesi meydana gelir” dedi.

 

STK’ların güçlü demokrasiye giden yolda önemli roller üstlendiklerini belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.