banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Kendi hastanesindeki personelin bayramını kutladı VİDEO

Op. Dr. Yanar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanelerdeki sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Hastanelere ziyaret gerçekleştirerek, doktor, hemşire ve diğer sağlık personelleri ile görüşen Yanar, Tıp Bayramı’nı kutladı. Bir süre sağlık personelleri ile sohbet eden Yanar, günün anısına hemşire ve doktorlara birer karanfil hediye etti.

AK Parti hükümeti ile sağlık alanında birçok yol katledildiğini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Op. Dr. Orhan Yanar, “AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı olarak tüm doktor, hemşire, ebe ve diğer sağlık personellerinin bayramını kutluyorum. Onlara vatandaşlarımıza sundukları hizmetlerde işlerinde güç ve kuvvet diliyoruz. Biliyorsunuz hükümet ve partimizin en önemli icraatlarından biri de sağlık alanındaki dönüşüm politikamızdır. Şöyle 8-10 yıl geriye dönüp baktığımızda ülkemizin şimdi dünya ülkeleri arasında ilk 5’e gireceğini görebiliyoruz” dedi.

Daha fazla sağlık merkezleri ile Şanlıurfa’nın bölgedeki tıp merkezi haline geledceğini aktaran Yanar, şunları söyledi: “Artık insanlarımız,  sosyal devlet kanatları altında istediği gibi istediği şekilde faydalanabiliyor. Ben hekim ve diğer sağlık personeli kardeşlerime sonsuz minnet ediyorum, sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah ilimize daha güzel hizmetler gelecektir. Sayın Bakanımız Faruk Çelik beyefendinin de müjdelediği yeni hastanelerimiz, yeni kampus alanlarımız ve sağlık tesislerimiz ile ileriki 14 Mart Tıp Bayramı’nı daha güzel ve coşkulu kutlamaya vesile olacaktır. Ben inanıyorum ki sayın bakanımızın desteği ile Urfa lüktür kentinin yanı sıra bölgenin sağlık merkezi haline gelecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.