banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Kemal Kılıçdaroğlunın sır buluşması

CHP lideri Kılıçdaroğlu, medya yöneticilerinden sonra meslek ve sivil toplum temsilcileriyle bazı sanatçı ve siyasetçilerle bir araya geldi.

Toplantıda eski genel başkanlar Murat Karayalçın, Hikmet Çetin ve Altan Öymen yer alırken Deniz Baykal katılmadı. Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan, Diyarbakır Barosu eski Başkanı Sezgin Tanrıkulunun da katıldığı toplantıda sürpriz isim ise Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, medya yöneticilerinin ardından meslek ve sivil toplum temsilcileri ile bazı sanatçı ve siyasetçilerle bir araya geldi.

Swissotelde gerçekleştirilen toplantıya katılım yüksek olurken basına bilgi verilmemesi dikkat çekti.

CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, Siyasette Başarı Stratejisi Toplantısının amacının, CHPden beklentiler ile CHPnin Türkiyenin temel sorunlarına ilişkin görüşlerini, konunun uzman ve taraflarıyla değerlendirilmesi olduğu bildirildi.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Önder Sav, Genel Sayman Faik Öztrak ile Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay, Umut Oran, Gürsel Tekin ve CHP Grup Başkanvekileri Kemal Anadol, Muharrem İnce, Akif Hamzaçebi, CHP Milletvekili Çetin Soysal, İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, DSPli Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükersen, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, CHP Van, İzmir, Trabzon ve Zonguldak İl Başkanları, merkez sol siyasetin önde gelen isimleri Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Altan Öymen, Ercan Karakaş, Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan, Diyarbakır Barosu eski Başkanı Sezgin Tanrıkulu, gazeteci Sebahattin Önkibar ve Nuray Mert, Akademisyen Oğuz Babüroğlu, Prof. Dr. Fuat Keyman, KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç, şarkıcı ve besteci Nejat Yavaşoğulları, modacı Bahar Korçan ve ilahiyatçı akademisyenler katıldı.

Akşam saat 22.00 sıralarında sona eren toplantıdan ayrılan katılımcılar aldıkları karar gereği toplantının içeriği ve konuşulanlar hakkında bilgi vermeyeceklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.