banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Kemal Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'yı gözden çıkardı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimlere yönelik mitingler için başlangıç yapacak.

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin seçim mitinglerini 22 Şubat Cumartesi Sivas'ta başlatacak ve aynı gün Yozgat'ta bir miting düzenleyecek. 23 Şubat Pazar günü ise Başbakan Erdoğan, Afyonkarahisar ve Kütahya'davatandaşlara seslenecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise mitinglerin ilkini Şubat ayının son günü Eskişehir'de yapacak. Hem Başbakan Erdoğan hem de Kılıçdaroğlu yerel seçimlere çok kısa bir süre kalmasından dolayı günde 2 ya da 3 şehre gidecek.

BAŞBAKAN ERDOĞAN 7 İLE GİDEMEYECEK

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş'tan aldığımız bilgiye göre, Başbakan Erdoğan 51 ile gidecek. Başbakan Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sadece Ardahan, Kars, Iğdır, Muş, Şırnak Hakkari ve Tunceli'ye gidemeyecek.Başbakan'ın zaman darlığından gidemediği illere ise AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ile Bakanlargidecek.

KILIÇDAROĞLU 5 İLE GİDEBİLECEK

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ise toplamda 45 ile 50 ilde miting yapması planlanıyor. Kılıçdaroğlu, memleketiTunceli de dahil Elazığ, Diyarbakır, Gaziantep ve Kars'a gitmesi bekleniyor. Yani Kılıçdaroğlu Şanlıurfa, Batman, Siirt, Hakkari, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Ardahan, Muş, Van, Mardin, Şırnak ve Erzurum'a gidemeyecek.

Başbakan Erdoğan Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki 22 şehirden 15'inde miting düzenlerken, Kılıçdaroğlu ise 22 şehrin sadece 5'inde miting düzenleyecek. Başbakan Erdoğan'ın 'Sivas'tan öteye geçemiyorlar' eleştirisine cevap veren Kılıçdaroğlu'Sivas'ın ötesine geçtik' demişti ancak bunun yeterli olmadığı ortaya çıkan son tabloyla bir kez daha görüldü.

omer.sut@haber7.com

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.