banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kemal Kılıçdaroğlu Şanlıurfa'da halka seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'da partililere seslendi. Çiftçi borçlarını faizleriyle birlikte silme sözü veren Kılıçdaroğlu,  “Biz GAP'ı bir onur meselesi yapıyoruz. Türkiye'nin çağdaşlaşma meselesi yapıyoruz, istihdam yaratan bir projedir diyoruz”dedi.

 

Kılıçdaroğlu, Topçu Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, geçen dönem Şanlıurfa'dan milletvekili çıkaramadıklarını hatırlatarak, “Kabahat sizde değil bizde, kabahat bizde gelmedik, konuşmadık derdinizi dinlemedik. Ankara'da oturduk bize oy verin dedik. Şimdi tersini yapıyoruz geliyoruz, konuşuyoruz, dertleşeceğiz ve sizden Ankara'ya milletvekili isteyeceğiz” dedi.

 

Çiftçilerin elektrik borcuna da değinen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:“Geliyorum, sulanamayan ama kuyudan elektrik pompasıyla su çekip tarlasını sulayan çiftçinin derdine. Şunu söyleyeyim, elektriğin pahalı olduğunu söyledim, çiftçinin ciddi elektrik borcu olduğunu söyledim. Elektrik borcunu sileceğiz faiziyle birlikte yok edeceğiz, çiftçi rahatlayacak, çiftçi alın terinin karşılığını alacak” dedi.

 

CEYLANPINAR YOLU İLE VALİ VE BAŞBAKANI VURDU

Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın taşıdığı üzerinde, ''Recep Bey, 2010 Kasım ayında Ceylanpınar-Viranşehir kara yolu bitmezse sayın Valim bavulunu topla, sen de gidersin ben de giderim demişti, ne yol bitti ne vali gitti'' yazılı pankartı okudu.

 

BAKAN FARUK ÇELİK İÇİN İTHAL İMASI

Mitinge katılanlardan bazılarının taşıdığı “Ceylanpınar TİGEM'e ithal işçi istemiyoruz” pankartını okuyan Kemal Kılıçdaroğlu, “Tarım Bakanlığının TİGEM'e getirdiği ithal işçi var, ithal öğretmen var, ithal doktor var, ithal milletvekili adayı var, biliyorsunuz değil mi? Şanlıurfa'da. Bizim adaylarımız ithal mi?” dedi. Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan partisinin milletvekili adaylarına destek istedi.

 

Mitinge, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile parti yöneticileri ve milletvekili adayları katıldı. Kılıçdaroğlu, mitingin ardından uçakla Şanlıurfa'dan ayrıldı.

 

 HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İİÇİN TIKLAYINIZ!...

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.