banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Kemal Kılıçdaroğlu Hata yaptığını itiraf etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun TBMM kürsüsünden dile getirdiği “SSK’da akrabalarını işe aldın” iddiasına “Bunları 90’lardan beri söylüyorlar zaten. Artık gına geldi” tepkisini gösterirken bir de itirafta bulundu.

Hürriyet'ten Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'na iki kritik soru sordu. Sınavsız hiç kimseyi işe almadığını söyleyen Kılıçdaroğlu'na "Sınavsız olmayabilir ama sınavla giren akrabanız oldu mu?" sorusu yöneltildi.

SSK'DAKİ AKRABALARINI KABUL ETTİ

CHP lideri de, SSK’da ben genel müdür olmadan önce de akrabalarım vardı. Neticede 65 bin personeli olan bir yer. ‘Akrabasını başhekim yaptı’ dese yine anlayacağım ama benim akrabalarım genel müdürlüğümden sonra mağdur oldular. Hak etseler de akrabam oldukları için o mevkilere gelemediler.

KILIÇDAROĞLU: HATA YAPTIM

İktidarın dile getirdiği iddia da Kılıçdaroğlu'na soruldu:  "Çocuklarınızı küçük yaşta sigortalı yaptığınız iddialarına ne diyeceksiniz?

Kılıçdaroğlu işte tam da burada bir itirafta bulunuyor. 'Ben hata yaptım' diyor ama siz doğrusunu yapın diye de ekleme yapıyor:

"Bu meseleyi de defalarca gündeme getirdiler. Pişirip pişirip getiriyorlar. Sarayı gündemden düşürmek için kullanıyorlar. Velev ki ben hata yaptım. O zaman siz doğrusunu yapın."

Kaynak : Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.