banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Kejanlı Aşireti’nden Başkan Adayı Abdullah Aksak’a Destek

Ceylanpınar’ın huzur şehri olduğunun altını çizen AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Huzursuzluk üzerinden rant edenlere 31 Mart gecesi cevap vereceğiz. Hep beraber el ele vereceğiz. Bölgemiz için, ilçemiz için, ülkemiz için güzel hizmetler yapmaya çalışacağız. Kejanlı Aşireti’nin katılımı çok iyi oldu ve gücümüze güç kattılar. İnşallah bu güçle 31 Mart gecesi zafer elde edeceğiz. Seçim esnasında bu değerli insanların fikirlerini alacağız. Buradaki tek hedefimiz, bütün insanlara hizmet edebilmektir” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgulayan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Biz şunu yapmaya çalışıyoruz; fikir üreten, akıl sahibi olan, okuyan, geleceğini bilen gençlik. Bu o parti, bu parti olayı değil. Şuan bu gemiyi bu denizde en iyi AK Parti götürüyorsa tabi ki hepimiz bu geminin içine bineceğiz. Amacımız dava. Yola çıktığımız bu dava; insanlığın,  İslam’ın, Türkiye’nin davasıdır. Yorulmayacağız, durmayacağız. Biz büyüklerimize söz verdik. Cumhurbaşkanımız, dünyayı karşısına almış, Allah’ın yardımıyla korunan bir insandır. Bizim amacımız galip olan Hak olsun. Allah, inşallah bu davayı, ecdada, birlik ve beraberliğe verilen bu önemi tekrardan göstersin.  Ülke sınırı ve dışındaki güçlerimizin hainlere karşı dik durması ne kadar önemliyse ülke içinde de birlik ve beraberlik içinde olmamız o derece önemlidir. İnşallah önümüzdeki bu seçimlere bizlere hayırlı olur. Umduğumuzu bulacağımıza inanıyorum. Gönlümüzü, devletimizden, vatanımızdan hiçbir zaman koparmayacağız” dedi.

Ceylanpınar Karacadağ Kejanlı Aşiret mensubu Cuma Çiftçi “Biz yıllardan beri AK Parti için çalışıyoruz. Vatanımız için, devletimizi için, bayrağımız için buradayız. Biz bu süreçte bireysel çıkarların değil, toplumsal çıkarların olduğu AK Parti çatısı altında buluşacağız. Bu bir parti meselesi değil, memleket meselesidir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.