banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

KCK davasında tutukluların tamamı tahliye oldu

 KCK operasyonunda gözaltına alınarak Cezaevine gönderilen sanıklardan Nevzat Azak, Şemsettin Özen, Ekrem Genç, Lütfi Karabağ tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

13 Eylül 2012 tarihinde Karlıova ilçesinde, KCK soruşturması kapsamında jandarma ve polisin sabah eş zamanlı operasyon düzenlemesi sonucu BDP İlçe Başkanlığı, DTK temsilciliği ve bazı BDP’lilerin evlerinde arama yapmıştı. Yapılan operasyon sonrasında, Belediye Başkan Vekili Selim Yıldırım ve bazı belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmıştı. Görülen davada Selim Yıldırım, Ümit Öz ve bazı BDP’liler serbest kalmıştı.

Bugün Bingöl'de görülen dava sonucunda mahkemenin sonucunda tutukluların tamamının serbest bırakıldığı öğrenildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.