banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Nebil Dirar

Kaymakamlık yaptığı Arnavutköy’e belediye başkanı olmak istiyor

Arnavutköy’ün kurucu kaymakamı olarak göreve başlayan ve 5 yıl bu görevi başarıyla sürdüren Hurrem Aksoy, bir süre önce Antalya’nın Döşemealtı Kaymakamlığına atanmıştı. Arnavutköy Kaymakamlığı için bu görevinden istifa eden Aksoy, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na aday adaylık dilekçesini verdi.

Arnavutköy’de beş yıl boyunca güzel hizmetlere imza atan Aksoy’un komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla başlattığı proje ses getirmiş ve kendisine İstanbul Times’ın “Yılın Kaymakamı” ödülünü kazandırmıştı.

 

İSTANBUL’UN PARLAYAN YENİ YILDIZI

AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Hurrem Aksoy, aday adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Herkes bilir ki, milletin tarihinde yıldızının parladığı özel zamanlar, dönemler vardır. Millet olarak biz de sayın Başbakanımızın önderliğinde yeniden böyle bir süreci yaşıyoruz. Allah güç versin, hayırlısıyla tamamına erdirsin. İstedik ki bu yolda bizim de bir izimiz olsun ve bu amaçla Arnavutköy’de AK Parti’de siyaset yapmaya karar verdik.” dedi. Arnavutköy’ün, İstanbul’un yeni parlayan yıldızı olabileceğini belirten Aksoy, şöyle devam etti:

“Hükümetimizin Arnavutköy’de uygulamaya koyduğu çılgın projeler bu imkanı veriyor. Adeta ülkemizin bir mozaiği bu insanlarla kurucu kaymakam olarak beş yıldır kurduğumuz gönül bağı sayesinde bu hedefin gerçekleşmesine çok büyük katkı sağlayacağımıza, her güçlük ve sorunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Milletimizin en önemli değerlerinden olan komşuluğu ilçemizde yeniden ihya ederken Dünya Komşuluk Günü ve Komşuluk Haftası için BM ve Hükümetimize öneride bulunacak noktaya geldik.

Netice itibariyle bu seçim ülkemiz için olduğu kadar Arnavutköy için de bir dönüm noktası olacaktır. Arnavutköy, insanların huzurlu ve mutlu olduğu, geliştirdiği değerlerle yaşayan, ürettiklerini paylaşmanın keyfine varmış, barış ve huzur içerisinde dünyaya örnek, yaşanacak ilçe olmaya çok yakın. Biz bunun için varız ve bu nedenle Arnavutköy Belediye Başkanlığı’na talibiz. Gayret bizden, destek sizden, onay partimiz ve Genel Başkanımızdan, takdir ise Allah’tan…”

FAHRİ ŞANLIURFALIYIM

Şanlıurfa’dan ayrılmasına rağmen Şanlıurfa’yı unutmadığını belirten Aksoy, “Aslen Elazığlıyım ama ikinci memleketim Şanlıurfa. Tayin edildiğim her yerde Şanlıurfalılarla dostluk oluşturdum ve onların sevgisiyle Şanlıurfa hasretini giderdim. İstanbul Vali Yardımcılığım ve Arnavutköy Kaymakamlığım sırasında da İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalılarla sık sık görüştüm, sıra gecelerine katıldım. Belediye Başkanlığı için çıktığım bu yolda Şanlıurfalı hemşerilerimin de desteklerini bekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.