banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Kayacan; Kapaklı kaybımız değil

 Ömer Kapaklı'nın ardından bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kayacan, Kapaklı'nın bu konuda çok acele ettiğini belirterek, bu davranışın siyasi tecrübesizlik olduğunu söyledi.


Saadet Partisi'nden istifa ederek bundan sonra bağımsız olarak görev yapacağını belirten İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Kapaklı'nın ardından Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kayacan bir açıklama yaptı.

Ömer Kapaklı'nın özellikle yerel seçimlerde büyük emek sarf ettiğini vurgulayan Kayacan, "Çok iyi çalışmaları oldu. İstifasına camia olarak üzüldük. Keşke bu şekilde olmasaydı. Çok aceleci davrandı. Bunu yapmaması lazımdı. Çünkü İl Genel Meclisi üyeleri arkadaşlarımızla oturup istişare yapacaktık. Kongremiz vardı. Bundan dolayı yoğunduk. Kongreden sonra toplantı yapıp konuşmak istedik. Fakat Kapaklı erken davrandı ve istifa etti. Biz camia olarak üzüldük. Herhangi bir kaybımız olmadı. Yine dostluğumuz devam eder. Bizim her zaman kendisine sevgimiz saygımız vardı. Kendisinin de bize her zaman sevgisi ve saygısı vardı. Kendisine yeni hayatında başarılar dileriz. Yine ilişkilerimiz devam edecektir" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.