banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kasım Gülpınar kime beddua etti? VİDEO

AK Parti Siverek İlçe teşkilatı, Milletvekili Kasım Gülpınar, İl Başkanı ve partililerin katılımı ile Siverek parti binasında yapılan bayramlaşma programında halkla bir araya gelerek bayramlaştılar.

Burada konuşan Gülpınar; "Bütün hırsımızla, başta ben olmak üzere, ilçe ve il teşkilatı, bütün AK Partili arkadaşlarımız kendi nefsimiz için mücadele ediyorsak başta ben olmak üzere bizi helak etsin. Ama Allah için mücadele ediyorsak lütfen sizde bu mücadeleye destek verin. Birlik ve beraberliği sağlamlaştırın ki; bu ülke refaha ulaşsın" dedi.

Kurban Bayramının 3. Gününde 16:00 ile 18:00 saatleri arasında gerçekleşen bayramlaşma programında İlçe yönetimi ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdi.

 

Kurban Bayramının barış ve yardımlaşma olduğunu ifade eden Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik; “ Kurban Allaha bağlanmak demektir. Allaha bağlı olanlar ise kendi aralarında husumet beslemezler. Kurban küskünlüklerin bitmesi, barışın sağlanması demektir. Aramızda yaşanan küskünlüklerin bitmesine vesile olan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Suriye’de yaşanan iç çatışma nedeniyle kardeş kanının bayramda da aktığını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bayram tüm İslam alemi için hayra, kardeşliğe ve barışa vesile olsun. Bayramlar kardeşliğin pekiştiği, dostlukların geliştiği ve küskünlüklerin son bulduğu mevsimlerdir. Kurban bayramındayız. Yanı başımızda bulunan Suriye’de kardeş kanı akıyor. İnşallah bu kardeş kanı bir an önce durur. Ülkemizde yine kardeş kanı akıyor. Bir an önce bu kanın durmasını istiyoruz. Bu duygularla bayramınızı tekrar tebrik ediyorum” dedi.

 

Birlikteliğin kurban vesilesi ile Siverek’te sağlandığını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar; “İnşallah bu birliktelik bundan sonra daha da artarak sıkı bir şekilde tamamen Siverek için, Urfa için, Memleketimiz için makam mevki ve menfaat beklemeden hizmete vesile olmasını Allahtan niyaz ediyorum. Kurban Bayramında kurbiyeti sağlamak hepimizin görevidir. İnanmış insanlar olarak bu yakınlığı ve birlikteliği, bütün menfaatleri bir taraf bırakarak daha fazla artırmamız lazım. Bu güzel insanlar için, güzel memleket ve cumhuriyetimiz için ne kadar çalışırsak, o kadar da Allahın yardımı bize ulaşır. Hemen yanı başımızda Müslüman ülke olan Suriye’de yaşanan kardeş kavgasından kan dökülüyor. İnsanın başına çok sıkıntı gelebilir. Ancak en kötü bela kardeş kanının aktığı, kardeşin kardeşi öldürdüğü bir ülkede sıkıntılarla yaşamaktır. Bütün hırsımızla, başta ben olmak üzere, ilçe ve il teşkilatı, bütün AK Partili arkadaşlarımız kendi nefsimiz için mücadele ediyorsak başta ben olmak üzere bizi helak etsin. Ama Allah için mücadele ediyorsak lütfen sizde bu mücadeleye destek verin. Birlik ve beraberliği sağlamlaştırın ki; bu ülke refaha ulaşsın. Bu mübarek günde hepinizin dualarını bekliyorum. Hepinizin kurban bayramını tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Ömer Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.