banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Kasım Gülpınar, İl Yönetim toplantısına katıldı
AK Parti İl Yönetimi rutin toplantısına Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar katılarak yönetimi bilgilendirdi.



AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında AK Parti İl Binası Toplantı salonunda her hafta rutin olarak gerçekleştirilen toplantıya M. Kasım Gülpınar katılarak gündemi değerlendirdi. Gülpınar, Fransa ile ilgili yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gülpınar ayrıca yeni Anayasa ile ilgili TBMM’deki gelişmeleri ve çalışmaları anlattı.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Her Pazartesi olduğu gibi bu haftada İl Yönetim Kurulu toplantımızı yaptık. Sayın Milletvekilimiz M. Kasım Gülpınar, toplantımıza katılarak çalışmaları hakkında bizi bilgilendirdi. Çok verimli bir toplantı yaptık” dedi.



AK Partide gündem maddeleri ile genel durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.