banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kasım Gülpınar Hilvan’da esnafı ziyaret etti
Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile beraber Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik’le beraber Hilvan’da esnafı ziyaret ettiler.  

 

Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile AK Parti heyeti İnönü Caddesindeki esnafı ziyaret ederek tek tek sorunları dinlediler. Esnafın sıkıntılarını not alan Kasım Gülpınar, Toplumsal olarak kalkınmanın önemine dikkat çekti.

 

Buradan Hilvan Kaymakamlığına geçen Milletvekili Kasım Gülpınar ve AK Parti heyeti, Kaymakam Uğur Sezer ile Hilvan’ın projeleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.



Buradan ayrılan AK Parti heyeti Hilvan Emniyet Müdürlüğü tarafından Öğretmen evinde 18 Mart Çanakkale şehitliği İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Küçükseymen eşliğinde sergiyi gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.