banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Karataş; Topçu Meydanında büfe yapılırsa...

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, Topçumeydanı Projesi ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde son dönemlerde meydan içerisinde yapboz tahtası gibi yıkılıp tekrardan yapılan inşaat çalışmalarına değindi.

Topçumeydanı Projesi’nde batı kısımda yapılan dükkan türü yapıların ilk etapta projede yer almadığını ve bu konuda kendilerine de şikayetler ulaştığını söyleyen Başkan Karataş, “Orada bir takım yapılar yapıldı ve sonradan tekrardan yıkıldı. Bu kısım ile ilgili yetkililerin çıkıp bir açıklama yaparak kamuoyunu aydınlatması gerekir. Burası eğer sosyal ihtiyaçların karşılanacağı wc, dinlenme alanı gibi yer olacaksa yerinde bir karardır, eğer ki büfe tarzında yapılarak dükkan şeklinde devredilecekse buna karşıyız. Biz CHP olarak Topçumeydanı’nın rant kapısına dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz. Bu son olaylar hakkında net bir açıklama bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.