banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sac Kavurması imam Halil Şeffaf Abdullah Gül Müslüm Gürses yoğun bakımda Sıra geces

Karataş: Fakıbaba esnafı kandırmaktan vazgeçsin

Fakıbaba’nın yine önceki gün esnaf ziyaretinde bulunduğunu ve esnafın sorunlarını çözmek için projeler üretilmesi gerektiğini söylediğini belirten Karataş, “Fakıbaba öncelikle esnafı kandırmaktan vazgeçsin” dedi.

Fakıbaba’nın esnafı bititerecek projelere imza attığını sözlerine ekleyen CHP İl Başkanı Karataş, “Sayın Fakıbaba gezisinde esnaf ile ilgili projeler üretilmesi gerektiğini söyledi. Ancak Sayın Başkan Fakıbaba esnafın aleyhine olacak ve onları bitirecek projelere imza attı. Pembe, gerçek dışı tablolarla esnafı kandırdı. Sayın Başkan şehir içinde esnafı koruyorsa projeye gerek duymadan AVM’leri şehir dışına taşısın. Eski otogardaki AVM’ye izin vermeseydi. Yine en önemlisi her sokak başında biten market zincirlerine engel olsaydı. Samimi ise proje üretmek yerine bunlara izin vermemeliydi” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.