banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Karataş CHP’den Aday Olmayacak


Avukat Ferhat Karataş, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından son günlerde bir takım kamuoyunda ‘Belediye Başkanlığı için aday adayı olacak’, ‘İl Başkanlığı için tekrar müracaatta bulundu’  şeklindeki söylentilerin kendisine de ulaştığını söyleyerek, bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Avukat Karataş yaptığı açıklamasında, “Bazı arkadaşlarım beni arayarak kamuoyunda bu tür söylentilerin olduğunu tarafıma ilettiler. Ben açık ve net bir şekilde söylüyorum ki; bu iki söylenti veya iddialar tamamen gerçek dışıdır. Böyle bir girişimim olmamıştır ve tarafımdan da olmayacaktır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevimden istifa etmemin ardından hiçbir şekilde tekrardan göreve gelmek veya belediye başkanlığı için aday adayı olmak gibi bir girişimde bulunmadım. Bunu tüm halkımın bilmesini isterim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.